Toern & Smikkeln

Ga op tour door Twente en geniet onderweg van heerlijke gerechten. Nieuw deze zomer zijn naast het diner, het ontbijt en de lunch. De deelnemende restaurants zijn Pannenkoekenhoes De Stroper in De Lutte, Singraven in Denekamp (vrije stop), watermolenrestaurant Bels in Mander en restaurant Florilympha in het Lutterzand.

De route en de voertuigen

Een prachtige route langs de gezelligste restaurants in Twente om de lekkerste afhaalgerechten te ontdekken en te nuttigen in de auto. De uitgezette route is op zich al een hele belevenis met eigen auto maar natuurlijk kunt u ook kiezen om deze beleving ècht uniek te maken door de toer te doen met een oldtimer of een klassieke VW busje. Je kunt hierover meer informatie aanvragen op de website waar je ook het diner reserveert. Vooral het 
VW T2 camper busje is extra leuk om te huren want dan kun je onderweg lekker ‘smikkeln’ aan een tafeltje. Je start op het Lutterzand en eindigt in de Lutte. De uitgezette route laat je de prachtigste plekjes van Twente zien zoals het Landgoed van Singraven, het Lutterzand, Watermolen Bels bij Mander en op de terugweg het natuurgebied Springendal.
Je rijdt voornamelijk over landweggetjes wat met name met een oldtimer goed van pas komt natuurlijk. De route duurt gemiddeld tussen de 3 en 4 uur afhankelijk van je rijsnelheid en of je onderweg geniet van een wandeling of uitgebreidere pitstop bij een van de genoemde bezienswaardigheden.

Wanneer te reserveren?

Huurt u een VW busje of oldtimer voor het ochtendtijdsblok vanaf 09.30 uur dan kunt u een ontbijt/lunch menu (24,95 euro) bijboeken en voor het middagtijdsblok vanaf 16.00 uur eventueel een diner menu (34,95 euro).
Wilt u toch liever met eigen vervoer de route rijden en wel de restaurants bezoeken? Boek dan alleen een menu (inclusief de routebeschrijving)

Ontbijt/lunchmenu (09.30 tot 15.30 uur) :
Voorgerecht : Kwark met noten/honing of bosvruchten of een klein pannenkoekje met drankje naar keuze of koffie/thee met huisgemaakt gebak (kruidkoek, gemberkoek, amandelcake of chocoladetaart)
Hoofdgerecht : ‘Etten’s tied’ gebakken spiegelei op brood met eventueel ham,kaas of kroket
Nagerecht : Zomerse trifle van frambozen of koffie/cappuccino met zoete lekkernijen, ijs en slagroom

Diner menu (16.00 tot 22.00 uur) :
Voorgerecht: Wrap met roomkaas, verse bladsla en gerookte zalm/kip of ander klein pannenkoekje naar keuze
Hoofdgerecht: Kip Teriyaki of Visspies van Atlantische Tongfilet met wokgroenten en aardappelwedges
Nagerecht: Zomerse trifle van frambozen of koffie/cappuccino met zoete lekkernijen, ijs en slagroom

Op maandagen en dinsdagen is  ‘toern en smikkeln’ helaas niet mogelijk. Alle andere dagen kunt u starten om 09.30 uur voor de ontbijttoer of 16.00 voor de terrassen- of dinertoer met een klassiek VW busje van ons of een oldtimer of indien gewenst natuurlijk eigen vervoer.

Klik hier om te reserveren

Of bel 06 11 60 22 11 of mail info@dreamcampers.nl voor meer informatie