Pelles Eten & Drinken; heerlijk kindvriendelijk lunchen of dineren
Hoofdstraat 9, 7561 AB Deurningen.nl

Kom genieten op het beste terras van Overijssel! 


Eerst lekker ontbijten en dan op de pedalen. Wandelen kan natuurlijk ook, want Pelle’s vormt het start- en eindpunt van vele mooie tochten. 
Bij Pelle’s eten en drinken in Deurningen staan ze 7 dagen in de week vanaf 9 uur voor je klaar. Met een ruim assortiment aan dranken en heerlijke gerechten is het zeker de moeite waard om eens langs te komen. Ontbijten, lunchen, borrelen, dineren of gewoon heerlijk genieten van een ijscoupe het kan allemaal in het hartje van Deurningen! 
Voor de kids is er genoeg vertier om zich te vermaken! Met een heus jungle plein en een speeltuin naast de deur hoef je daar niet meer achteraan!

Kindvriendelijk bier- en eetcafé

Een restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren, een indoor speeljungle mét klimwand voor kinderen, een zonnig terras én een chocolaterie met ijssalon in 1 horeca locatie. Dat klinkt als te mooi om waar te zijn. Maar Pelles in Deurningen heeft het!

Even een kopje koffie en lunchen met vriendinnen of een wat uitgebreider diner met je gezin. Het is hier allemaal mogelijk. Er zijn zalen beschikbaar voor de grotere groepen die iets te vieren hebben, er is een gezellige binnentuin en vanaf eind maart 2021 is er een volledig nieuw gebouwde chocolaterie met ijssalon geopend. In deze nieuwbouw bevindt zich ook een heel fraai ingerichte jungle room. Met glijbaan, houten speelhuisjes en klimwand.

In de zomermaanden staat er ook regelmatig een heus Pelle's springkussen op het grasveld voor de kinderen klaar. Succes gegarandeerd! 

Spaarsysteem voor kinderen

De stichting NCFS heeft de knuffel luiaard ‘Bobbie en Charlie’ ontwikkeld om geld in te zamelen voor onderzoek naar de Taaislijmziekte.

Pelles heeft contact gezocht met deze stichting en de ideeën voorgelegd en er is een mooie samenwerking door ontstaan.

Bij Pelle’s IJs&Chocolade, in de naastgelegen winkel, hebben zij namelijk een pakketje samengesteld met chocolade en de knuffel luiaard van NCFS. Dit kan bijvoorbeeld gegeven worden bij de geboorte van een baby, voor de mama’s heerlijke chocolade en voor de baby een mooi knuffel.

Speciaal voor de kinderen heeft Pelles een leuk spaarsysteem opgezet. Verzamel alle jungle dieren in het 𝐏𝐞𝐥𝐥𝐞'𝐬 𝐣𝐮𝐧𝐠𝐥𝐞 𝐛𝐨𝐞𝐤𝐣𝐞 en krijg een Knuffel luiaard cadeau. Bij een vol paspoort steunen we met z’n allen ook nog eens een goed doel!

Bij ieder bezoek aan het Bier&eetcafé of het terras ontvangen de kids 1 jungle dier sticker. Bij een vol boekje steunen zij de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS) door middel van de knuffel luiaard.

De luiaards kosten normaal gesproken € 7,50 waarvan €2,50 productiekosten zijn en €5,00 naar de stichting gaat. 🦥

Bezoek website

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor