Sand in the City

SCHEP JE MEE?

Kom deze zomer lekker zandkastelen bouwen bij Sand in the City! Bak feestelijke zandtaartjes, graaf tunnels en ga van de glijbaan in de grootste zandbak die je ooit hebt gezien, midden in de binnenstad! Wie weet zijn Koning Koos, Prinses Sassa en Toto van Het Zandkasteel er ook…

Er is van alles te beleven in en rondom de zandbak. Elke woensdag kun je een zandkasteel bouwen samen met een zandsculptuurkunstenaar. Of laat je schminken! Oyfo, het museum voor Kunst en Techniek, heeft ook iets heel leuks bedacht: je kunt meedoen aan workshops en proefjes. Voor de grote mensen zijn er zitjes onder de parasol om te genieten van een hapje en drankje.

Kom je ook spelen in 1 van die gigantische zandbakken bij jou in de buurt?

We starten in Enschede en wisselen dan iedere maand van stad: we staan achtereenvolgens in Hengelo, Almelo, Deventer en Zwolle.

Sand in the City is een initiatief van Herstructureringsmaatschappij Overijssel (HMO). Wij zetten ons in voor de economische ontwikkeling van Overijssel: voor leefbare binnensteden, vitale bedrijventerreinen en levendige kantoorlocaties. Wij bestaan dit jaar 10 jaar en vieren dit jubileum graag met jou!

Locatie's:

Enschede: 7 mei t/m 2 juni op de Oude Markt

Hengelo: 4 juni t/m 30 juni aan de Molenstraat

Almelo: 2 juli t/m 4 augustus op het Marktplein

 

Meer info en openingstijden: https://www.sandinthecity.nl/