Première: Lev. Een Jeugd theatervoorstelling van Theater Sonnevanck. 6+

Première: Lev. Een Jeugd theatervoorstelling van Theater Sonnevanck. 6+

Première Lev. Theater Sonnevanck

Lev heet hij. Omdat hij lef heeft én omdat Lev een afkorting van Leven is. Lev is zijn moeder kwijt. Zijn moeder zoekt hem overal, maar hij laat zich niet vinden. Hij wil de wijde wereld in, op avontuur! Onderweg ontmoet hij zingende voetbalsupporters en matrozen, praat met een tovenaar, wordt opgesloten door een enge schooljuffrouw en woont een tijdje in een wolvenroedel. Waar voelt hij zich thuis? Bij wie wil hij horen? En vindt zijn moeder hem nog…?

De voorstelling Lev is een muzikale reis door de meerstemmige liederen en geluiden van heel verschillende groepen mensen. Een feest van muziek, kostuums en spel. Vijf acteurs, een achtkoppig koor én het publiek zingen de liederen van het hele leven. Een voorstelling over het langzamerhand vinden van je eigen stem.

Lev is een coproductie van Theater Sonnevanck, Silbersee en het koor Consensus Vocalis. Een vervolg op de succesvoorstelling Wij gaan op Berenjacht van Sonnevanck en Silbersee in 2015. Regisseur Flora Verbrugge over Lev: “Zingen in een grote groep geeft je het gevoel dat je opgetild wordt, dat je samen boven jezelf uitstijgt, heerlijk! Dat gevoel is het startpunt van deze voorstelling en dat wil ik ook aan de kinderen in de zaal geven.”

Lev is een 6+ theatervoorstelling. De voorstelling gaat 10 maart om 15:00 uur in premiere in Theater Sonnevanck in Enschede. Lev is ook in andere theaters te zien t/m 12 mei. Bekijk de speeldata hier


De première van Lev is uitverkocht!

Er zijn nog wel kaarten voor (regio Twente):

zondag 28 april
14.30 uur - 15.30 uur
Schouwburg Hengelo
Reserveer tickets

zaterdag 11 mei
16.00 uur - 17.00 uur
De Kleine Willem Enschede
Reserveer tickets