Het jaar 2020 gaat anders dan we hadden verwacht en dat betekent dat de open huizen van Kaliber in september ook in een nieuw jasje worden gestoken. Je bent van harte welkom op onze locaties in Almelo, Enschede, Oldenzaal, Wierden en Tubbergen, maar kunt ook ons digitale open huis bezoeken. Of combineer ze voor de allerbeste voorbereiding op jouw lessen!

Digitaal open huis

Blijf je liever veilig thuis, of wil je jouw komst naar het open huis wat beter voorbereiden? Dan bieden wij je een online variant! Je vindt hier alle informatie, kunt ook kennismaken met de docenten en video’s bekijken. Heb je iets gevonden? Dan biedt een gratis proefles natuurlijk de uitkomst om het eens in de praktijk te proberen. Iedereen mag 2 gratis lessen aanvragen (één gratis les per cursus).

Open huizen op locatie

In september kun je de open huizen echt bezoeken. Tijdens het open huis op locatie ga je langs alle docenten, bezoek je hun lokalen en laten ze je zien wat je allemaal kunt doen op het gebied van muziek, dans, theater, zang en kunst. Om het voor iedereen veilig en leuk te houden hanteren we een maximumaantal bezoekers. Reserveer je plekje van tevoren door je aan te melden en een tijdsslot te kiezen. Je mag ook zonder aanmelden langskomen, maar dan kan het zijn dat je even moet wachten!

 

Almelo, 12 september, 13:00 – 15:00 uur 

Oldenzaal, 12 september, 13:00 – 15:00 uur 

Enschede, 19 september, 14:00 – 16:00 uur 

Wierden, 19 september, 13:00 – 15:00 uur

Tubbergen, 26 september, 13:00 – 15:00 uur 

 

Alle informatie over de open huizen en aanmelden vind je op https://www.kaliberkunstenschool.nl/openhuis