Een rondrit door het Buurserzand

Vanaf Infocentrum De Wakel neemt de boswachter je mee in de elektrokar, de Wakelexpress. Zo kan iedereen genieten van de vergezichten op de heide met de kenmerkende jeneverbessen, de vennen met kwakende kikkers in het voorjaar en de oudere eikenbosjes met roffelende spechten en boomklevers. Het Buursermeertje is een mooie plek om even te pauzeren.

De Wakelexpres biedt ruimte aan 12 passagiers. Er is ook plek voor een rolstoel, dan blijven er nog 7 zitplaatsen over. Geniet 2 uur lang van de natuur en verhalen van de boswachter. Na afloop is het fijn vertoeven in De Wakel met een heerlijk kopje koffie of thee met vers appelgebak.

Rijdagen en - tijden

Bij voldoende reserveringen (min. 4 personen) rijdt de Wakelexpress op maandag t/m donderdag en op zaterdag en zondag (april t/m oktober) om 14.00 uur. Op dinsdag rijden we een extra lange route en nemen we onderweg ook een kijkje in de Schaapskooi in het Haaksbergerveen. We vertrekken dan om 13.30 uur.

Reserveren

Reserveer van te voren bij Haaksbergen Promotie / VVV Haaksbergen, Stationsstraat 3, T 053-5722811, info@vvvhaaksbergen.nl.

Prijs: €7,00 voor leden. €10,00 voor niet leden.