Help de natuur: Vraag een gratis actiepakket aan met bloemzaadjes

De natuur kan niet bestaan zonder verschillende soorten dieren, planten, insecten en bomen. Dit noemen we biodiversiteit. Maar het gaat slecht met deze biodiversiteit in Nederland. Dieren raken hun huizen kwijt en kunnen geen voedsel meer vinden. Zorg jij met OERRR voor meer dieren, planten, insecten en bomen in onze natuur? Dat kan al in de straat of in je eigen tuin.

OERRR Natuurmonumenten

Stel, er zouden alleen nog maar cactussen en muggen zijn. Hoe saai zou dat zijn. En ook niet goed voor de natuur. Weet je waarom?

In de natuur heeft alles met elkaar te maken. Zonder bomen kunnen vogels geen nestje maken. En zonder bloemen hebben insecten geen voedsel. Verschillende soorten dieren en planten zorgen voor een gezonde natuur.  Maar doordat er steeds meer huizen, wegen en tegels zijn, is er steeds minder ruimte voor de natuur. Zo raken dieren hun huizen en eten kwijt.

Bloemenzaadjes planten 

Wij kunnen de natuur helpen. En jij ook! Hoe? Bestel het actiepakket van OERRR en zaai wilde bloemen in je tuin, de straat, het park en bij het schoolplein. Bestel je actiepakket hier.