Geef je op: Ouder Kind Verrassings cursus

Verrassingscursus ouder-kind!

Speciaal voor de ouder met een wat ouder kind, die graag tweemaandelijks een zondagmiddag quality-time willen, geeft Nicole van The Art Party at home dit jaar voor het eerst de ouder-kindverrassingscursus. Klinkt leuk hé!

Wat houdt dit in? Op 5 zondagmiddagen (met ongeveer 2 maanden ertussen) ga je samen met je kind creatief aan de slag. Wat je gaat doen is een verrassing! Het zullen verschillende technieken zullen zijn, van schilderen tot handletteren tot houtbranden, maar waarop en hoe is nog een surprise! Ook kan het seizoensgebonden zijn of gerelateerd aan de feestdagen.....alles is mogelijk! Eén ding is zeker...jullie gaan naar huis met 1 fantastisch werkstuk door jullie samen gemaakt óf jullie zijn individueel aan de slag geweest, maar hebben vast en zeker een gezellige creatieve middag gehad!

Wanneer: zondagmiddag van 14.00-17.00 in het atelier in Borne.

Kosten; voor jullie samen 40 euro per les, dit is inclusief alle materialen en onbeperkt koffie/thee/ranja met wat lekkers.

Betalen kan in één keer of per cursusdag.

De data zijn:

13-10-2019,

15-12-2019,

9-2-2020,

19-4-2020

en 28-6-2020.

Dussss...ben je graag creatief bezig, wil je verrast worden en ook quality-time met je kind, meld je dan aan!

Wees er snel bij, want er is slechts voor 4 ouder-kindkoppels een plekje in het atelier en vol is echt vol!

Let op; dit is een cursus, dus Nicole verwacht jullie ook 5x... Bij verhindering mag je natuurlijk iemand anders sturen!Aanmelden via mail, whatsapp of bel; 06-45062260