Exploring Lab

In Tetem’s Exploring-Lab worden technieken en processen die een centrale rol spelen in de tentoonstelling uitgelicht en omgezet in een inloopworkshop op beginners en gevorderden niveau. Het Exploring-Lab is dagelijks van 13.30-16.30 geopend. (m.u.v. nieuwjaarsdag) 

Fotogrammen maken

Maak een analoge foto met behulp van jouw telefoon of tablet in aansluiting op de tentoonstelling Slide to Unlock! Hierin laat Sjoerd Knibbeler zien wat de invloed van tablet computers en smartphones is op de ontwikkeling van de beeldtaal. In het Exploring-Lab leer je wat er komt kijken bij het analoog afdrukken van foto’s en hoe je deze techniek kunt inzetten om je eigen beeldtaal te ontwikkelen. Laat je mobiel of tablet functioneren als lichtbron en druk jouw digitale afbeelding op lichtgevoelig papier af. Kom langs en laat je verrassen door het unieke resultaat!

The game is on

Ontwerp in aansluiting op de tentoonstelling Should I Stay Or Should I Go een game in de virtuele wereld met behulp van het programma CoSpaces. Creëer, loop rond en ontdek hoe je op een speelse manier middels een game mensen en werelden met elkaar kunt verbinden.

Deelname aan de activiteiten is gratis.