Landschap Overijssel. Woensdagmiddag Tip. Naar Buiten. Kinderactiviteit 'Midwinter'Enschede

Brrrr…. Koud! Kom naar het oude Koetshuis en leer hoe je zelf een vuurtje maakt. Als het vuur lekker brandt, maken we van stokken uit het bos een pijl en een boog.

Help je mee een vuurtje te maken? Kom naar de kindermiddag ‘Midwinter’ op woensdagmiddag 15 januari op landgoed Hof Espelo. Samen met vrijwilligers van het kinderactiviteitenteam maken kinderen een vuur en hun eigen pijl en boog. De middag is leuk voor kinderen van 6 tot ongeveer 12 jaar. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot ca 16.30 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de button onderaan.

Tip: trek warme kleding en schoenen aan die vies mogen worden.

Praktische informatie
De kindermiddag ‘Midwinter’ is woensdag 15 januari. De middag begint om 14.30 uur en duurt tot ca 16.30 uur. Je kunt ook na 14.30 uur nog aanschuiven. Bijdrage is € 2,50 per kind. Graag contant betalen op de locatie.

Locatie is bezoekerscentrum het Koetshuis van landgoed Hof Espelo, Weerseloseweg 259, de provinciale weg tussen Deurningen en Enschede. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met dinsdagavond. https://www.landschapoverijssel.nl/activiteiten/kinderactiviteit-midwinter?d=1579095000