Creatief eropuit in Twente

The Art Party@home

Bij TheArtParty@home in Borne kun je terecht voor leuke teken en schilderlessen voor kinderen. Daarnaast worden er maandelijks ouder en kind workshops georganiseerd. Deze zitten iedere keer snel vol dus check de agenda om te kijken wanneer de volgende is. Daarnaast organiseer je hier ook je leukste kinderfeestje.

Lees meer

Kijk & Doe Creatief Atelier

Kijk & Doe in Almelo

Kijk & Doe is een gezellig creatief Atelier in Almelo. De ruimte staat vol met fleurige materialen om mee aan de slag te gaan. Ook hangen er overal mooie werken te pronken. Als je hier binnen stapt heb je meteen zin om aan de slag te gaan. Lekker uitleven bij 1 van de leuke creatieve workshops voor kids. Schilderen, kleien, druktechnieken, timmeren. In dit atelier worden ook tijdens alle schoolvakanties activiteiten georganiseerd voor zowel dreumes, peuter, kleuter als kind. Tijdens de vakanties worden er op inloop heel veel extra activiteiten georganiseerd. Via onderstaande button lees je meer over het atelier en zie je direct welke activiteiten er gepland staan. 

Lees meer

Oyfo Techniekmuseum

Een bezoek aan Oyfo Techniekmuseum is al een hele interactieve belevenis. Maar je neemt ook regelmatig deel aan creatieve workshops tijdens je bezoek. Terugkeren is het maak het met Oyfo!

Lees via onderstaande button meer over het museum en zie direct of er activiteiten gepland staan. 

Lees meer

De Museumfabriek

Museumfabriek

Leren en doen! Dat kan in de Museumfabriek in Enschede. Dit museum gaat over natuur en techniek, kunst en wetenschap, vroeger, oude en nieuwe dingen en machines. 

Het museum is voor iedereen. Het is echt een familiemuseum. Voor kids die zich zich verwonderen, over sterren, planeten, de natuur, dieren, techniek, toekomst, die willen weten waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.  In dit museum worden met grote regelmaat creatieve en leerzame workshops aangeboden.  Lees via onderstaande button meer over het museum en zie direct of er activiteiten gepland staan. 

Lees meer

Landgoed Kaamps

Landgoed Kaamps

Bij Landgoed Kaamps worden regelmatig leuke kinderactiviteiten georganiseerd. 

Op 28 Mei kun je meedoen aan een Workshop Kaasmaken

Via onderstaande button lees je meer over het Landgoed en zie je direct of er nog meer activiteiten in de agenda staan.

Landgoed kaamps

 

Museum Natura Docet

Museum NaturaDocet

Welkom in Natura Docet, het museum voor de hele familie, voor natuurliefhebbers en voor iedereen die er graag op uit trekt in het prachtige landschap van Noordoost Twente. 

Ga op ontdekkingstocht en verwonder je over de soortenrijkdom in de bijzondere collectie dieren in de Wonderkamers, vergaap je aan het geraamte van een mammoet, verbaas je over fossielen en geniet van de mooie parktuin met terras van het museum! Klauter over bomen, vang waterbeestjes, doe een speurtocht of ga lekker schommelen.  In dit museum worden regelmatig hele uitgebreide programma's georganiseerd inclusief creatieve workshops. Via onderstaande button zie je direct of er extra activiteiten in de agenda staan. 

Lees meer

Log In