Binnenspeeltuinen in Twente. Indoor speeltuin voor kinderen

Indoor speeltuinen in en rondom Twente

Een uitje met je kinderen naar de ballenbak doet het altijd goed. De binnenspeeltuin, indoorspeeltuin of ballenbak...welke naam je er ook aan wilt geven...voor de meeste kids is dit een feestje! Lekker uitrazen, ravotten, klimmen en klauteren. Elke binnenspeeltuin in Twente heeft deze gave elementen...en ze hebben allemaal iets unieks. 

Voor de ouders zijn er zitjes waar je lekker kunt kijken op je spelende kroost. Of waar je even rustig kunt werken, terwijl de kids zich uitleven. 

Preston Palace Almelo

Jij kiest wat jij wil. Als je indoor vermaak wilt voor het hele gezin zit je hier goed. Je kunt een strike gooien op de bowlingbaan, zwemmen in het subtropisch zwembad mét nieuwe glijbaan, of een bezoek brengen aan de indoor kermis. Bij Preston Palace zit je altijd goed voor een vertrouwd all-in uitje, maar met vernieuwd aanbod. Je kiest jouw ideale dagje uit! Het entertainment center biedt verrassende activiteiten en heerlijk eten en drinken voor het hele gezin. Alles onder 1 dak! 

Bounce Valley Enschede

Op korte termijn opent Bounce Valley Enschede. Wat is Bounce Valley? Bounce Valley is het grootste airpark van Nederland! Bij Bounce Valley kun je zonder grenzen springen en klimmen in hun gigantisch grote luchtkussenpark. Het park biedt groot speelavontuur aan jong en oud (2 – 99 jaar)! Je vindt hier werkelijk waar alles Hier voor extreme fun: van wipe-out tot bouncing voetbalveld tot obstable run. Kom samen met je kinderen in beweging!

Lees hier meer

Lasergamen en klimmen bij Starworld Enschede

Bij Starworld in Enschede kun je allerlei sportieve activiteiten doen - overdekt! Lasergamen bijvoorbeeld, maar ook overdekt klimmen! Indoor klimmen is een superleuk en dus weatherproof uitje met de kinderen.

Het indoor klimpark van Starworld geeft je heerlijk veel uitdaging:

  • 2 verdiepingen
  • 40 obstakels
  • 8 ziplines

Indoor speelplezier bij Funzone Enschede

In de Twentehallen in Enschede vind je indoor speelplezier bij Funzone. Hier vind je een trampolinepark, indoor speeltuin en glowgolf!  

Het trampolinepark biedt de complete “experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. 

Bij de speeltuin kunnen de kids klimmen, klauteren, glijden, huizen bouwen en gamen.  Een indoor speeltuin met  2.500m2 speelplezier.

Spiksplinternieuw is de glow minigolf baan in het pand van Funzone Enschede. 

FunZone verzekert haar bezoekers hiermee een dag met oneindig veel binnenpret. Want naast de binnenspeeltuin en het trampolinepark vind je er nu dus een derde binnen activiteit voor kinderen en gezinnen. 

Binnenspeeltuin Monkey Town in Enschede

Spelen in Monkey Town Enschede is voor kids t/m 12 jaar een groot feest! Hier is voor elke leeftijd een passende speelplek. Binnen, veilig en toch uitdagend!

Kom rennen, klimmen, springen, glijden, trampoline springen en.... lasergamen bij Monkey Town Enschede. Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren in het grote en hoge klimtoestel. En tijdens de klim wordt het extra leuk als je door de tunnels kruipt, glijdt van hoogste glijbanen die je ooit bij een indoor speelparadijs hebt gezien, of in de netten gaat hangen. Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek. Een ruime peuterzone met speelplekken, een veilige trampoline en natuurlijk een glijbaan. De peuterzone is voor de ouders extra overzichtelijk ingericht.

Lasergamen en trampolines

In het klimtoestel vind je ook nog een echte lasergame! Super gaaf spel voor tussendoor. En zijn de kids nog niet moe genoeg? Dan kunnen ze los gaan op de trampolines in een tof trampolinepark.

Voor meer informatie klik je hier. 

Lastertaggen en karten bij ZERO55

Kom lasergamen in een uniek decor en waan je in een futuristische real game simulatie. Je kunt kiezen uit verschillende spelvarianten. Speel in teams tegen elkaar, of ieder voor zich. Bij “Last man standing” speelt ook ieder voor zich, maar word je in de laatste 2 minuten geraakt dan moet je de Arena verlaten. Blijf jij alleen over? Naast lasergamen kun je ook karten in Enschede. En er is nog meer te doen op deze futuristische indoor locatie! Futuristisch racen in een elektrische kart geeft een enorme kick, vanuit stilstand heb je direct veel power! Zet de snelste rondetijd neer op het uitdagende circuit van 425 meter met tunnels en bruggen en een spectaculaire lichtshow. Deze activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 135 cm. 

Speeltuin Morskieft in Reutum

De Morskieft is een grote speeltuin in Reutum waar je een hele dag plezier hebt. De binnenspeeltuin is een grote zandbak met klim, klauter en glij toestellen. Er is een spookhuis en een rodelbaan. Bouw je droomhuis met mega bouwblokken of spring je energie eruit op de trampolines. Heb je het warm gekregen, ga dan lekker in de buitenspeeltuin. Heb je kids van verschillende leeftijden bij je? Laat de 8+ kids dan opsluiten in de speciale kids Escaperoom. Super gaaf!  Reserveren in verplicht. 

Lees hier meer over alles wat de Morskieft te bieden heeft. 

De Flierefluiter in Raalte 

In deze speelboerderij is er binnen en buiten vermaak. Kinderen kunnen hun wildste ideeën werkelijkheid laten worden op de blokkenzolder. Lekker glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat je in evenwicht blijft met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines.

En natuurlijk skelter je in opa's nieuwe trekkerweide, leef je je uit in de allergrootste indoorzandbak van Overijssel en kun je lekker knuffelen met de dieren in de kinderboerderij.

 Lees hier meer over Speelboerderij de Flierefluiter.

Jump XL

In 2018 opende in Hengelo het grootste park dat Jump XL tot nu toe in Nederland heeft gerealiseerd. Als kers op de taart heeft de vestiging in Hengelo ook nog eens de primeur van liefst drie unieke nieuwe activiteiten in het Jump XL-gamma: de Twister, Trapeze en High Performance Trampoline. Je kunt vrij jumpen, deelnemen aan de mini jump, een cursus jumpscool reserveren of deelnemen aan de happy hours! Een heerlijk uitje voor het actieve kind. 

Nog meer binnen spelen!

Log In