Indoor speeltuinen in en rondom Twente

Een uitje met je kinderen naar de ballenbak doet het altijd goed. De binnenspeeltuin, indoorspeeltuin of ballenbak...welke naam je er ook aan wilt geven...voor de meeste kids is dit een feestje! Lekker uitrazen, ravotten, klimmen en klauteren. Elke binnenspeeltuin in Twente heeft deze gave elementen...en ze hebben allemaal iets unieks. 

Voor de ouders zijn er zitjes waar je lekker kunt kijken op je spelende kroost. Of waar je even rustig kunt werken, terwijl de kids zich uitleven. 

Jump XL

 

De Flierefluiter in Raalte 

In deze speelboerderij is er binnen en buiten vermaak. Kinderen kunnen hun wildste ideeën werkelijkheid laten worden op de blokkenzolder. Lekker glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat je in evenwicht blijft met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines.

En natuurlijk skelter je in opa's nieuwe trekkerweide, leef je je uit in de allergrootste indoorzandbak van Overijssel en kun je lekker knuffelen met de dieren in de kinderboerderij.

 Lees hier meer over Speelboerderij de Flierefluiter.

Indoor speelplezier in de Twentehallen in Enschede

In de Twentehallen in Enschede vind je indoor speelplezier. Krazy Kangaroo Enschede en Avontura Enschede. 

Het trampolinepark Krazy Kangaroo biedt de complete “experience" voor beginnende tot gevorderde trampoline springer, begeleiders én toeschouwers. Naast de vele aaneengeschakelde trampoline velden zijn er ook  jump-area's zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Reserveren is verplicht. 

Bij Avontura kunnen de kids klimmen, klauteren, glijden, huizen bouwen en gamen.  Een indoor speeltuin met  2.500m2 speelplezier.

Er is een groot speel labyrint, funshooter met ballenbak, rodelbaan, grote glijbaan met rupsbanden, trampolines, verschillende kleine glijbanen, autocircuit, klim vulkaan, klim toren, multisport veld, blokken bouwzone, 2 speelcaravans en aparte peuterhoek voor de kleintjes. Daarnaast zijn er interactieve spellen met de eye-play (projectie op vloer) en 2 Xbox Kinect's (bewegen voor scherm).

In de vakantie zijn er een aantal extra activiteiten. Elke dag beginnen de activiteiten om 12:00 uur. Dit wordt omgeroepen in Avontura. De activiteiten zijn op de volgende dagen:

Let op: Reserveren is verplicht.  Per kind mag er maximaal 1 begeleider mee naar binnen. Reserveren kan via deze link. 

Binnenspeeltuin Monkey Town in Enschede

Spelen in Monkey Town Enschede is voor kids t/m 12 jaar een groot feest! Hier is voor elke leeftijd een passende speelplek. Binnen, veilig en toch uitdagend!

Kom rennen, klimmen, springen, glijden, trampoline springen en.... lasergamen bij Monkey Town Enschede. Kinderen kunnen hier klimmen en klauteren in het grote en hoge klimtoestel. En tijdens de klim wordt het extra leuk als je door de tunnels kruipt, glijdt van hoogste glijbanen die je ooit bij een indoor speelparadijs hebt gezien, of in de netten gaat hangen. Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek. Een ruime peuterzone met speelplekken, een veilige trampoline en natuurlijk een glijbaan. De peuterzone is voor de ouders extra overzichtelijk ingericht.

Lasergamen en trampolines

In het klimtoestel vind je ook nog een echte lasergame! Super gaaf spel voor tussendoor. En zijnde kids nog niet moe genoeg? Dan kunnen ze los gaan op de trampolines in een tof trampolinepark.

Reserveren van een bezoek is  verplicht. Dit kan per mail op enschede@monkeytown.eu of telefonisch tijdens openingsuren op 053 203 3020.  Vanwege de beperkte capaciteit zijn ze genoodzaakt met tijdsblokken te werken. Het eerste blok is van 09:00 uur tot 13:00 uur en het tweede blok is van 13:15 uur tot 18:00 uur. 

Voor meer informatie klik je hier. 

Speeltuin Morskieft in Reutum

De Morskieft is een grote speeltuin in Reutum waar je een hele dag plezier hebt. De binnenspeeltuin is een grote zandbak met klim, klauter en glij toestellen. Er is een spookhuis en een rodelbaan. Bouw je droomhuis met mega bouwblokken of spring je energie eruit op de trampolines. Heb je het warm gekregen, ga dan lekker in de buitenspeeltuin. Heb je kids van verschillende leeftijden bij je? Laat de 8+ kids dan opsluiten in de speciale kids Escaperoom. Super gaaf!  Reserveren in verplicht. 

Lees hier meer over alles wat de Morskieft te bieden heeft. 

 

Kids City Borne

Kids City Borne is weer geopend...en in een nieuw jasje gestoken. Beleef het piratenavontuur.
Spelen, rennen, springen en ravotten in de mega binnenspeeltuin, 3 verdiepingen hoog met 50 attracties. Laat je schminken als een piraat. Ga lekker chillen in de piratenbios. Laat armen en benen zwabberen in de onderwater disco. Kijk je ogen uit in onze oogverblindend schitterende schatkamer. Los de Piraten missies op. Breng een bezoek aan de Kapiteinskajuit. Controleer of de piratenboefjes nog goed achter slot en grendel zitten.
Voor de allerkleinsten is er in de Piratenhaven een aparte, oftewel niet in de grote binnenspeeltuin geïntegreerde, Pamperzone. Een speeltuin vol zachte materialen en speciaal afgestemd op de speelbeleving van kinderen van 0 t/m 4 jaar. 

Kids City Borne

 

Log In