Kinderpark en Speelboerderij  de Flierefluiter in Raalte

Buiten spelen in de speeltuin

In deze grote speeltuin kun je heerlijk schommelen op de familieschommel of op een van de vogelnestschommels. Je kunt klauterend en klimmend naar het hoogste punt van de speeltoren om vervolgens door de ultralange glijbaan naar beneden te zoeven. Of je gaat lekker dwalen in het grote doolhof.  En je kunt ook heen en weer slingen in de kabelbaan. Of stap in een van de skelters en verken het terrein en je kunt ook naar hartelust gaan jumpen op de vele trampolines. 

Binnen spelen in de boerderij speelschuren

De Flierefluiter heeft een boerderij-speelschuur van 3 verdiepingen en er zijn zelfs 3 schuren waar wat te doen is, dus kids kunnen hier eindeloos spelen.

De hele dag op de speelzolder glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen?

Ook binnen zijn er trampolines. Er zijn zelfs augmented reality trampolines. Spring zo hard je kan om de highscore te halen! Of ga met z'n viertjes op de vierpersoons wipwap.

De kleintjes kunnen zich in de biggetjespoel helemaal uit in de zandbak met shovels, trekkers en kranen. 

De allerkleinsten (0-4 jarigen kunnen volop spelen inde speciale speeltuin het Blagenparadijs.  De blagen kunnen hier spelen met blokken, klimmen, glijden, in de ballenbak.

Zwembad 

Wist je dat De Flierefluiter een zwembad heeft en er dus volop waterpret is. Voor waterpret leef je je uit in het zwembad en in het water-en-zand-speeltoestel.  Er zijn  ook waterspringkussens! 

Doordat het zwembad maar 50 cm diep is en je via een hekje naar binnen kunt is het zwembad veilig. 

In de zomer bij heel warm weer zijn er nog meer waterpret activiteiten mogelijk zoals sproeiers en waterglijbaan.

Kinderboerderij

Op de kinderboerderij zijn veel verschillende dieren zoals koeien, geiten, schapen, eenden en kippen, maar er zijn ook pony'en een ezel. Op de pony's kan ook worden gereden. Als je goed kunt rijden, mag je de pony ook voor een karretje spannen om daar een ritje mee te maken over het terrein.

En in de knuffelschuur kunnen kinderen onder begeleiding met konijnen en cavia's knuffelen.

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer op een minicamping, dat kan bij de Flierefluiter in Raalte. De Flierefluiter heeft een kleine camping waar rust, vriendelijkheid en betaalbaarheid voorop staan. Verblijf je op de camping dan kun je gratis gebruik maken van alle faciliteiten. Ook na sluitingstijd. Er is ook een volledig ingerichte 5 persoons boerderij glamping tent te huur.