Indoor Speeltuin Funzone Enschede
De Reulver 120, 7544 RT Enschede

Funzone is de nieuwe naam van Avontura en Krazy Kangaroo

Indoor speelparadijs Enschede
Een avontuur voor iedereen!

Avontura is anders dan anders, want hier beleef je de leukste avonturen! Je bent aanbeland in het grootste indoor speelparadijs, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Waar je ook kijkt, bij Avontura zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Okke & Pi staan te wachten om met iedereen te spelen en samen op avontuur te gaan. Er is genoeg te doen, zoals klimmen, klauteren, glijden en bouwen. Hier beleef je gegarandeerd een hele dag volop speelplezier!

De grote kleurrijke en overzichtelijke hal maken de kids meteen enthousiast. Overal waar je kijkt is er iets te spelen. De verschillende speelpleinen zorgen ervoor dat er voor elk kind wat te beleven valt. Een groot speel labyrint, funshooter met ballenbak, rodelbaan, grote glijbaan met rupsbanden, trampolines, verschillende kleine glijbanen, autocircuit, klim vulkaan, klim toren, multisport veld, blokken bouwzone, 2 speelcaravans en aparte peuterhoek voor de kleintjes. Daarnaast zijn er interactieve spellen met de eye-play (projectie op vloer) en 2 Xbox Kinect's (bewegen voor scherm).

Indoor speelplein

Tussen de speelpleinen door is er ook aan de ouders is gedacht. Op het grote horeca terras centraal in de hal heb je goed overzicht op de spelende kinderen. Er is een grote variatie aan zitplaatsen, van loungebank tot grote stamtafel. Er is kwalitatief goede koffie en voor alle bezoekers altijd gratis wifi.

Als je geluk hebt komt Okke ook nog langs, de trouwe mascotte van Avontura Twentehallen.

Kinderfeestje

Ook je kinderfeestje vier je bij Avontura Twentehallen in Enschede.  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor