Bij ons thuis zijn we dol op Disney, Pixar en Marvel. Wel om heel verschillende redenen moet ik zeggen... man en puberboys zijn vooral van Star Wars en superheldenfilms, zelf heb ik meer met de prinsessenfilms, sprookjes en kinderfilms.

Dus hebben wij Disney+?

Je zou dus misschien verwachten dat wij allang een abonnement hebben op Disney+... maar dat is niet zo. Waarom niet? Simpelweg omdat manlief een zó goed gevulde (en hele grote) filmkast heeft dat we daar altijd genoeg te kiezen hebben. Nieuwe films die we tof vinden - die koopt hij. Hij wil ze gewoon graag zelf hebben, dus staan die al snel ook in de kast.

Mooi alternatief voor zo'n filmkast

Maar goed, niet iedereen heeft de wens om al die geweldige films van Disney, Pixar en Marvel in de kast te hebben staan. En ook niet de luxe om die allemaal te kunnen kopen natuurlijk, eerlijk is eerlijk. Dan is Disney+ een perfect alternatief: voor € 6,99 per maand kun je talloze klassiekers streamen. Top toch? Een jaar lidmaatschap is nog voordeliger: € 69,99 per jaar - dat komt neer op € 5,83 per maand!

De beste films en series op Disney+

Op Disney+ streamen ze talloze originele films, documentaires, series en korte films. Zonder advertenties - dat kijkt toch een stuk fijner dan dat je gaat wachten tot zo'n film eindelijk een keer op TV komt. Heerlijk veel keuze, super dus!

Nieuwe titels van The Walt Disney Studios vanaf 2019 worden exclusief op Disney+ gestreamd. Denk bijvoorbeeld aan Captain Marvel, Dumbo, Avengers: Endgame, Aladdin, Toy Story 4, The Lion King, Maleficent: Mistress of Evil, Frozen 2 en Star Wars: The Rise of Skywalker.

Filmkast inruilen?

Als het het mij vraagt... mij persoonlijk... dan zou ik gráág die enorme filmkast inruilen voor een abonnement op Disney+. Dat is alleen absoluut geen optie voor manlief dus dat ga ik niet eens bespreken. Je hoort me niet klagen hoor, ik kan elke film kijken die ik wil. En hij wordt écht gelukkig van zijn volle filmkast dus prima toch?!

Disney+ in plaats van TV kijken?

Nou zou ik Disney+ natuurlijk ook kunnen overwegen voor series en documentaires. Ze spelen immers niet alleen films. Het kijkt wel een stuk prettiger zonder dat er steeds reclame tussendoor komt.

Liever met Go-Kids bezig...

Als ik nou niet zoveel tijd bezig was met Go-Kids... dan zou het wel echt een goed idee zijn. Ik kijk echt nauwelijks TV, gewoon omdat ik het heerlijk vind om voor jullie de Go-Kids agenda te vullen, nieuwe uitjes en kinderfeestjes te vinden, blogs te schrijven en mooie deals te regelen.

Mooiste films en series voor maar 6 euro per maand

Voor mijn gezin is Disney+ dus niet nodig, maar voor jou en je kids kan het een perfecte manier zijn om lekker zonder advertenties de mooiste films en series te kijken. Voor maar 7 euro per maand - of dus minder dan 6 euro bij een jaar lidmaatschap - mooie deal lijkt me zo!

Anneke Ranzato - Go-Kids

Deze blog bevat affiliate links. Dat betekent dat als jij via die link naar een website gaat en daar iets koopt, ik daarvoor een kleine commissie krijg. Dat kost jou niets extra en je helpt mij ermee... dank je wel dus!