Bibliotheek CODA

Bibliotheek CODA in Apeldoorn heeft voor kinderen, jongeren en ouderen een enorme collectie aan toffe boeken! 

CODA junior is in de kelder en dé kinderafdeling van CODA. CODA Junior is een echt boeken paradijs voor kinderen en een uitje op zich! Op een super toffe manier is het landschap van de Veluwe nagemaakt met een speel en ontdek landschap. Kinderen kunnen met een glijbaan die een etage hoger begint helemaal naar beneden glijden. Hoe tof is dat?

Bij CODA kun je naast boeken, DVD's en CD's ook terecht in de gamezone. Lekker gamen met de nieuwste spellen! Je kunt ze lenen voor thuis, maar ook in de bieb spelen. De gamezone is een gezellige plek voor de wat oudere kinderen om lekker te chillen.

BoekStart 0-4 jaar

Al vanaf dat je kindje 0 jaar is kun je samen met je kindje terecht bij CODA! Samen een boekje lezen, plaatjes voelen, aanwijzen en verhaaltjes vertellen, het versterkt de band met je kindje. Daarnaast is lezen en voorlezen ontzettend goed voor de ontwikkeling van je kindje! Het landelijke project BoekStart voor baby's, peuters en kleuters stimuleert dit.

Kinderen onder de vier jaar die zich nieuw aanmelden krijgen een BoekStart koffertje cadeau met daarin leuke voorleesboekjes. Ouders ontvangen hiervoor een brief bij het consultatiebureau. Heb je geen brief ontvangen? Geen probleem je kunt het gratis ophalen bij de centrale CODA bieb!

Toffe activiteiten

CODA Apeldoorn heeft geregeld toffe activiteiten! Hou onze agenda in de gaten om op de hoogte blijven!