J.C. Wilslaan 21, 7313 HK Apeldoorn

Klimbos Veluwe in Apeldoorn! 

Op de Veluwe in het mooie park Berg en Bos vind je het enige klimbos van Apeldoorn: Klimbos Veluwe in Apeldoorn. Bij Klimbos Veluwe kun je zelf kiezen hoe hoog je wil gaan, elke route heeft  een eigen moeilijkheidsgraad. Er is voor ieder wat wils, want er zijn maar liefst 9 verschillende routes! 

Er is een beginnersroute, een gave tokkelroute, er zijn routes met makkelijke oefensituaties, maar ook moeilijke overgangen via bruggen, stevige lianen en grote netten. 

En wat dacht je van een echte bungee sprong of een vrije val?

Nog nooit in een klimbos geweest? Check het filmpje om te kijken wat je te wachten staat:

Klimbos Nederland heeft de mooiste klimbossen.

Beleef waanzinnige avonturen midden in de natuur. Het klimbos is gelegen in een écht bos, waarbij ze niet werken met klimpalen. Hierdoor krijg jij de beste klimervaring! Vanaf 6 jaar en een minimale lengte van 1.20 m. ben je van harte welkom om te komen klimmen.

Klimbos Nederland in de bomen

Klimbos Veluwe tickets

Koop je ticket van te voren online en verzeker je zo van een starttijd voor de verplichte veiligheidsinstructie.

Reserveer hier je klim uitje!

Klimmen voor jong & oud

Beleef 3 uur klimplezier in het klimbos en ga tot het uiterste voor het mooiste uitzicht. Kies zelf een route en bepaal hoe hoog je wil gaan! Veilig is het in elk geval door het continu zekersysteem. Hierdoor klim je zelfstandig, op je eigen niveau.

Een dag om nooit meer te vergeten!

Klimbos Nederland

Klimmen 100% veilig

De routes worden zelf gebouwd en onderhouden. En door het unieke zekersysteem ben je continu gezekerd en is het 100% veilig. De routes worden ook extern gekeurd op veiligheid.

Het enthousiaste personeel is speciaal opgeleid om jou de beste veiligheidsinstructies te geven en om jou de mooiste beleving te bieden. 

Je klimuitje in het klimbos begint ook standaard met een instructie van 30 minuten. Daarna weet je alles om veilig van start te gaan.

Kwaliteit en veiligheid is bij klimbos Veluwe van essentieel belang. Daarom controleren ze elke ochtend, voordat het Klimbos open gaat, de routes. Zo weten ze zeker dat de klimroutes tip top in orde zijn om veilig te klimmen!

 

#debomenin - Klimbos Vlog

Onze Go-kids vlogster Zoë is Klimbos Veluwe in Apeldoorn wezen testen! Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in het Klimbos? Kijk dan snel de video! Zoë vertelt het je allemaal!

Moon Trees: het toffe outdoor spel

Bij Klimbos Veluwe speel je ook het toffe outdoor spel Moon Trees. Je speelt het spel in teams waarvoor minimaal 4 personen nodig zijn om het te kunnen spelen. Het doel is heel simpel: verzamel zoveel mogelijk grondstoffen! Hiervoor verover en verdedig je Moon Trees bomen en ga je met jouw team opzoek naar grondstoffen. Een goede strategie is dan ook een must! Het spel duurt 1 uur en kost € 12,50 per persoon inclusief koffie, thee of limonade. 

Lees hier meer over MoonTrees!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In