De tofste kinderfeestjes in de Stedendriehoek

Ben jij op zoek naar een leuke kinderfeestje voor in het voorjaar en de zomer in de Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Achterhoek? We hebben de leukste kinderfeestjes voor je onder elkaar gezet. Er zijn zoveel leuke dingen te doen in onze mooie regio.

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Kinderfeestje bij Street Jump Apeldoorn
Meer weten

Kinderfeestje bij Street Jump Apeldoorn

Christiaan Geurtsweg 11, Apeldoorn

Ben je op zoek naar cool, stoer en actief kinderfeestje in Apeldoorn? Dan is een kinderfeestje bij S... bekijk

 
Kinderfeestjes bij Monkey Town Apeldoorn
Meer weten

Kinderfeestjes bij Monkey Town Apeldoorn

Sleutelbloemstraat 71D, Apeldoorn

Vier je kinderfeestje bij indoor speelparadijs Monkey Town in Apeldoorn. Kom samen met je vriendjes ... bekijk

 

» Kinderfeestjes «

 

Of je nu nog een feestje hebt in te halen of de volgende al weer aan het plannen bent, in deze Go-kids kinderfeestje special vind je heel veel tips voor de tofste kinderfeestjes. Wat zijn jouw plannen? Wil je eropuit, iets actiefs, iets stoers of blijf je gewoon gezellig thuis en doe je het zelf. Wij helpen je graag mee met het bedenken van de tofste feestjes!

Leuke blog: Hoeveel kinderen nodig je uit voor een kinderfeestje?


De leukste outdoor kinderfeestjes

kinderfeestje vlakbij Apeldoorn
Bij Multi Fun Bussloo kun je uit zoveel leuke outdoor kinderfeestjes kiezen. Onder andere: Pitch&Putt, Voetgolf, Levend tafelvoetbal, Mini-golf USA. Activiteiten zijn ook prima te combineren voor nog meer fun. Alle feestjes zijn te boeken inclusief smulpakket bestaande uit onbeperkt pizza of patat en een snack naar keuze. En natuurlijk onbeperkt ranja! 
Let's have some fun! ➤


Thuisfeestjes zijn helemaal hot

kinderfeestje
En met Confetti per Mail heel simpel voor jou en SUPER TOF voor je kinderen. De feestgangers worden door een speciale website meegenomen in het thema en hun doel voor het feest. Ze zitten niet continue achter de pc, maar komen steeds even terug op de website voor informatie over de volgende stap. Zo hoef jij als begeleider niet te entertainen en ze niet aan te sturen: ze zitten zelf aan de knoppen.
Heerlijk in je eigen tuin! ➤


Avontuurlijke kinderfeestjes

Klimbos Apeldoorn en Ruurlo
Vier een avontuurlijk kinderfeestje tussen de boomtoppen. De jarige wordt echt in het zonnetje gezet en speelt lekker 3 uur buiten met vriendjes en vriendinnetjes. Dit leuke outdoor kinderfeestje is al mogelijk vanaf 5 kinderen bij Klimbos Nederland in Apeldoorn of Ruurlo! Een klimfeest is inclusief ranja, klimdiploma en een cadeautje voor de jarige. Breid je kinderfeestje uit met heerlijke frietjes en een snack. Makkelijk bij te bestellen bij je reservering. 
#debomenin! ➤


Vier je gaafste kinderfeestje in Apeldoorn

Julianatoren kinderfeestje in Apeldoorn
Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor je leukste kinderfeestje ooit? Neem dan de jarige met alle vriendjes en vriendinnetjes mee naar Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn en het wordt gegarandeerd een te gek kinderfeest. Er zijn wel meer dan 60 te gekke attracties. De kinderen rollen van het ene avontuur in het andere avontuur. Wat ook fijn is, is dat je met Jul’s Kinderfeestje zelf niets meer hoeft te regelen. 
Heerlijk feestje! ➤


Viskinderfeestje in Emst

Vis kinderfeestje vlakbij Apeldoorn
Vier je kinderfeestje met een visfeestje bij 't Smallert in Emst. Spannend, educatief en vooral een feestje dat je nooit meer zal vergeten. Vissen is voor iedereen en iedereen kan het (leren). En wat is er nou leuker dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes te gaan vissen? Daarom kun je nu bij 't Smallert jouw viskinderfeestje vieren. 
Lekker actief! ➤


Kinderfeestjes in de speeltuin

Kinderfeestje Raalte
Ben je op zoek naar een te gek en gevarieerd kinderfeestjeop de boerderij ? Het leukste kinderfeestje vier je in de allergrootste speeltuin van Overijssel! Bij de speel- en kinderboerderij de Flierefluiter  kun je eindeloos spelen in de grote speelschuren, maar er is buiten ook genoeg te beleven. Zo kun je fantastisch spelen in de grote speeltuin. Lekker roetsjen van de kabelbaan, jumpen op de trampolines, glijden van de grote glijbaan, crossen op de crossbaan dwalen in het doolhof maar ook skelteren.  En in het voorjaar en zomer kun je ook lekker plonsen in het ondiepe zwembad. 
Lekker buiten spelen! ➤


Kinderfeestje in een pretpark

Kinderfeestje in een Pretpark
Vier je kinderfeestje bij Attractiepark de Waarbeek. Een all-inclusive feestje voor kinderen tussen de 3-12 jaar. Kom onbeperkt spelen, eten en drinken. Je kinderfeestje in een pretpark vieren is toch wel de droom van ieder kind! Speciaal voor kinderfeestjes biedt De Waarbeek in Hengelo een compleet verzorgd arrangement aan.
Dat is genieten! ➤


Ik wens jullie veel plezier tijdens jullie feestje en tot snel!

Liefs Judith

 

Log In