Ben jij op zoek naar een leuke kinderfeestje voor in het najaar en de winter in de Stedendriehoek: Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de Achterhoek? We hebben de leukste kinderfeestjes voor je onder elkaar gezet. Er zijn zoveel leuke dingen te doen in onze mooie regio.

» binnen Kinderfeestjes «

 

Heb jij ook een kind wat jarig is in de koudere maanden? Ik vind het toch altijd moeilijker om dan een leuk kinderfeestje te organiseren. Gelukkig is er heel veel aanbod voor binnen activiteiten. En 9 van de 10x is het toch wel droog en kun je ook prima naar buiten zolang je maar een alternatief hebt als toch ineens die wolk openbreekt.
Dus wat zijn jouw plannen? Wil je eropuit, iets actiefs, iets stoers of blijf je gewoon gezellig thuis en doe je het zelf. Wij helpen je graag mee met het bedenken van de tofste feestjes!


Actieve kinderfeestjes

kinderfeestje in Apeldoor
Vier je kinderfeestje bij indoor speelparadijs Monkey Town in Apeldoorn. Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen, klauteren, rennen en springen! Speel een spannende potje lasergame en geniet van wat lekkers te eten en te drinken tijdens het speciale kinderfeestjes arrangement. Bij alle Kinderfeest-arrangementen hoort een rondje Lasergamen. Wil je een echte speciaal kinderfeestje, breidt dan je kinderfeestje uit met een Jungle Escape Room. Lukt het jullie om te ontsnappen?
Kijk hier! ➤


Stoere kinderfeestjes

kinderfeestjes in Deventer
Samen met je vriendjes/vriendinnetjes leren skateboarden. Een te gek en origineel kinderfeestje. Burnside verzorgt feestjes waarbij kinderen (vanaf 6 jaar oud) één uur begeleid worden door ervaren skateboard leraren. Tijdens dit uur staan plezier en veiligheid voorop! Oefeningen worden gecombineerd met bijpassende tricks om de basis van skateboarden stap voor stap te leren.
Afsluitend van het uur skateboarden is er ruimte om een leuke groepsfoto in het skatepark te maken. Daarna mogen jullie met de groep vrij blijven skateboarden tot je uitgerold bent of de deuren van het skatepark sluiten.
Heel tof! ➤


Relaxed kinderfeestje

kinderfeestje binnen
Ben je op zoek naar een actief kinderfeestje? Dan is Trampoline Park FunZone in Apeldoorn een echte aanrader! Ben je 2 jaar geworden? Ook dan kun je al een kinderfeestje vieren bij het trampolinepark. Kies jij voor 2 of 3 uur jumpen? 
Na het springen eet je een heerlijk frietje of een tosti en is er onbeperkt ranja. Je kunt je feestje compleet maken met snoep, Slushy Jacks, chips, ijsjes en nog veel meer lekkers! En uiteraard is er een goodiebag voor de jarige. 
Jouw kinderen vermaken zich hier wel. Jij mag ook meejumpen of lekker relaxed aan de kant een boekje gaan lezen.
Lekker jumpen! ➤


Avontuurlijk kinderfeestje

Kinderfeestje in Apeldoorn
Met je kinderfeestje eropuit naar de toekomst. Kom racen tussen sterren en planeten, gooi een strike op de bowlingbaan of schiet met scherp in de Lasertag Arena. Of combineer losse activiteiten tot het perfecte kinderfeestje: X-cube Spy Training, Climbing wall of de mini-escaperoom. Of wat dacht je van karten, dat is pas gaaf!
Tussendoor kom je even op adem met een glaasje limonade. En eenmaal terug op aarde krijg je een lekkere puntzak friet want van avonturen in de ruimte krijg je trek.
Zo veel te doen! ➤


De leukste films voor je kinderfeestje

kinderfeestje naar de film
Hieperdepiep hoera! Ben je jarig geweest en wil je een super cool kinderfeestje? Vier dan jouw feestje bij Filmhuis MIMIK! Op woensdagmiddag, zaterdagochtend of zondagochtend, want dan worden er namelijk altijd jeugdfilms vertoond.
Bekijk samen met je vriendjes en vriendinnetjes een toffe film in één van de filmzalen van MIMIK. Daarna thuis nog lekker een spelletje spelen of wat eten en drinken en je feestjes in compleet. Zo moeilijk hoeft het niet te zijn!
Welke film kies jij? ➤


Compleet kinderfeestje

kinderfeestje in Apeldoorn
Vier je feestje bij Street Jump! Het leukste en stoerste trampolinepark van Apeldoorn. Er zijn kinderfeestjes voor kinderen van 2-5 jaar, de mini-Jump party. En kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar, hele toffe Jump party's. Lekker samen jumpen, speel een rondje lasergame in de Lasergame Arena en leef je uit op het toffe springkussenpark. Je kunt je feestje uitbreiden met lekker eten en drinken.
Dit is leuk! ➤


De leukste indoor kinderfeestjes

Kinderfeestje vlakbij Apeldoorn
Bij Multi Fun Bussloo kun je uit zoveel leuke indoor kinderfeestjes kiezen. Onder andere: glowgolfen, ontsnappen uit de escaperoom en lasergamen. Activiteiten zijn ook prima te combineren, bijvoorbeeld met een leuke buitenactiviteit voor nog meer fun. Alle feestjes zijn te boeken inclusief smulpakket bestaande uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. En natuurlijk onbeperkt ranja! 
Let's have some fun! ➤


Zwemmen met je kinderfeestje

Kinderfeestje Deventer
Ons laatste kinderfeestje vierden wij bij Zwembad de Scheg in Deventer. Op warme dagen zeker een aanrader. De kinderen hebben zich hier zo goed vermaakt. De glijbanen waren favouriet. Zowel de wildwaterbaan als de familiebaan. De 70 m. lange Northern Light Slide vonden ze nog iets te snel gaan. Ook in de stroomversnelling werden heel wat rondjes gezwommen. Met een lekker patatje en ijsje als afsluiting een heerlijk verkoelend en relaxed kinderfeestje.
Goed idee! ➤


Thuisfeestjes zijn helemaal hot

kinderfeestje
En met Confetti per Mail heel simpel voor jou en SUPER TOF voor je kinderen. De feestgangers worden door een speciale website meegenomen in het thema en hun doel voor het feest. Ze zitten niet continue achter de pc, maar komen steeds even terug op de website voor informatie over de volgende stap. Zo hoef jij als begeleider niet te entertainen en ze niet aan te sturen: ze zitten zelf aan de knoppen.
Heerlijk in je eigen tuin! ➤


Kinderfeestjes in de Achterhoek

kinderfeestje Achterhoek
Vier de verjaardag van je dochter of zoon in een edelmanshuis waar vroeger de baron woonde. In Huis Verwolde in het Gelderse Laren bij Lochem zijn de kinderen Freule of Jonker voor één middag. Ga lekker op stap met de knapzak door de bossen van het prachtige landgoed. Heerlijk koel onder de bomen, lekker sportief buiten. Alle ruimte om je goed uit te kunnen leven.
Toffe tip! ➤


Nog meer kinderfeestjes tips

kinderfeestjes
Ben jij niet bang voor kans op een beetje regen. Check dan zeker ook alle toffe outdoor kinderfeestjes. 
Deze zijn ook leuk! ➤


Ik wens jullie veel plezier tijdens jullie feestje en tot snel!

Liefs Judith