Speciaal voor families ontdek je in CODA Museum Apeldoorn de expositie Travelling Bricks

Expositie CODA met kinderen

Er wordt wereldwijd en op alle leeftijden gebouwd en gespeeld met LEGO®. In de reizende tentoonstelling Travelling Bricks ontdek je alles over transport en vervoermiddelen.

Zo inspirerend! ➤

Ontdek meer dan een miljoen LEGO® stenen in deze fantastische tentoonstelling met grote, indrukwekkende voertuigen; van paard en wagen tot koetsen, fietsen, schepen, tractoren, raceauto’s, treinen, raketten, vliegtuigen en spaceshuttles.
In de reizende tentoonstelling Travelling Bricks staan zee, lucht, land en ruimte centraal. In 60 scenes bewonder je ruim 120 LEGO-modellen, opgebouwd door professionele LEGO-kunstenaars. Je ziet iconische voertuigen zoals de Titanic: een LEGO-schip van meer dan zeven meter lang. En wat dacht je van een raket van drie meter hoog, een spectaculair ruimteschip of een Boeing 747?

Uiteraard is er een uitgebreid activiteitenprogramma waarbij je dit voorjaar en deze zomer binnen én buiten kunt spelen, bouwen en experimenteren. Want natuurlijk laat je je fantasie de vrije loop met de 200.000 steentjes waarmee je zelf een auto, fiets, boot, raket, trein of nog niet bestaand vervoermiddel kunt bouwen.

Tip: Er worden ook heel veel extra activiteiten georganiseerd bij deze super gave expositie. Bekijk hier het programma!