Moederdag in de regio Rottedam

Moederdag 2023

Moederdag 2023 komt eraan en het is tijd om de belangrijkste vrouw in ons leven te verwennen! Een cadeau is altijd een goed idee, maar waarom zou je niet iets anders proberen dit jaar? Wat dacht je ervan om mama mee te nemen voor een leuk dagje weg met het gezin in Rotterdam? En het beste van alles, de kinderen zullen zich ook vermaken!

Er zijn tal van leuke activiteiten die je kunt plannen voor Moederdag in Rotterdam. Waarom geen bezoekje aan Diergaarde Blijdorp of Plaswijckpark? Of misschien een boottochtje maken over de Maas en de Erasmusbrug bewonderen? Er zijn zoveel opties om uit te kiezen!

Als je op zoek bent naar meer inspiratie voor een dagje weg met het gezin in Rotterdam, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben wat leuke tips voor je verzameld!


Moederdag tips 2023

Reserveer een brunch of Hightea op de Euromast! Geniet op hoogte met elkaar van deze leuke beleving en heerlijke producten! Lees hier meer >

Euromast moederdag

Ook op de Spido is er een special moederdag vaart!

Neem je moeder mee naar SnowWorld, want ook hier is er een superleuk moederdag arrangement. Lees hier meer> 

Houd je moeder van musea? Dan is het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht een super leuk uitje! Naast dat je het museum kan bezoeken is een lunch in het museumcafé een echte aanrader! 

Wil je gaan brunchen of lunchen op een prachtige buiten locatie of in een tuincafé? Dan wil je naar de Vreemde Vogel in Vlaardingen! Op Moederdag worden de moeders extra in het zonnetje gezet. Kom met het hele gezin genieten van een heerlijke brunch of lunch, met live-bereiding door de kok.

Bij Batenstein in Woerden hebben alle moeders die samen met hun kinderen komen zwemmen gratis toegang tot het zwembad op moederdag! Hoe leuk is dat! Ga fijn samen zwemmen met de kids en maak er een gezellig dag van! Lees hier meer>

Ben jij zwanger of heb je pas een kindje gekregen? Lees dan onze Zwanger en Baby Special

Moederdag 2023

Voor een top Moederdag denk je ook nog aan het volgende: 

Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat de activiteit geschikt is voor alle leeftijden. Het is tenslotte een dag waarop het hele gezin bij elkaar komt en iedereen moet zich kunnen vermaken. Als je jongere kinderen hebt, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een speeltuin of een kinderboerderij. Of misschien is er wel een leuk museum in de buurt waar ze zich kunnen vermaken terwijl mama geniet van de tentoonstelling.

Zorg ervoor dat je op tijd begint met plannen en dat je rekening houdt met de wensen van mama. Misschien heeft ze wel een bepaalde activiteit die ze altijd al heeft willen doen of heeft ze een favoriet restaurant waar ze graag naartoe gaat. Als je zorgt dat het een dag wordt waarop mama zich speciaal voelt en waarop ze kan ontspannen en genieten van het gezelschap van haar gezin, dan weet ik zeker dat het een Moederdag wordt om nooit te vergeten!

Wil je je moeder verrassen met een weekendje weg? Kijk dan eens bij onze overnachten tips.

kindvriendelijk overnachten

Fijne dag!

 

Moederdag 2023

Log In