Een onvergetelijk vakantie op Capfun Campingpark De Bongerd!

Middenin het veelzijdige Noord-Holland in Tuitjenhorn ligt het meest complete campingpark van de provincie: Capfun Campingpark De Bongerd! Wie hier een vakantie beleeft wil nooit meer anders! Je kunt hier je eigen kampeermiddel meenemen of je huurt een studio of lodge. 

Waterpret op Campingpark De Bongerd

Op Campingpark De Bongerd hebben ze letterlijk alles uit de kast gehaald om zoveel mogelijk vermaak te bieden voor hun gasten.

Je vindt hier bijvoorbeeld een heel uitgebreid waterpark, zowel binnen als buiten! Het binnen gedeelte heet de Holle Bolle Plons en hier vindt je: 

  • diverse zwembaden
  • een waterspeeltuin
  • diverse glijbanen 
  • een fonteinplein

Buiten is de Holle Bolle Plons met: 

  • een zwembad met glijbanen
  • een spetter- en spatbad
  • een fonteinplein
  • de Spacebowl (voor de echte durfals!)

Nog meer faciliteiten bij Campingpark De Bongerd

Op het terrein van de camping raken de kinderen nooit uitgespeeld. En ook de horeca is prima in orde: 

Heel veel leuke kindvriendelijke uitjes in de omgeving! 

En natuurlijk barst het in de omgeving van de kindvriendelijke uitjes. Het strand is bijvoorbeeld maar 15 minuutjes rijden en ook op de fiets is het goed te doen. Leuke steden om te bezoeken zijn Alkmaar (met de kaasmarkt op vrijdag) en Schagen (met een folkloremarkt op donderdag). En wat dacht je van Den Helder met het Marinemuseum, Fort Kijkduin en het Reddingsmuseum?! In Tuitjenhorn zelf ligt Dierenpark Van Blanckendaell en op 10 minuten rijden in Sint Maartenszee ligt Land van Fuwel en Speelpark De Goudvis. En dan hebben we het nog niet eens gehad over plaatsen als Bergen, Heerhugowaard en nog zoveel andere plekken met toffe uitjes!

Meer weten over Campingpark De Bongerd?!

Enthousiast?! Dat begrijpen wij volledig. Kijk snel op de website van Capfun Campingpark De Bongerd voor nog meer info en reserveren: 

Meer info en reserveren

 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?