VoorjaarsvakantieTips!

Bijna Voorjaarsvakantie, dus de kids hebben zo lekker een weekje vakantie. Wat voor leuke dingen ga jij met ze doen de komende tijd? Ik heb wel wat ideetjes voor je! Zoek je nog iets anders? Check de vele uitjes op onze website voor inspiratie!

Geniet van de Voorjaarsvakantie!
groetjes, Anneke

 

UitTips in de Noordkop

Dagje Ooghduyne

Heerlijke plek om een dagje uit te gaan met de kids: Ooghduyne! Je kunt er een heerlijke dag doorbrengen met zwemmen, spelen, bowlen en lekker eten. Genieten!

Indoor spelen bij Monkey Town

Spelen, klimmen en klauteren bij Monkey Town Schagen - altijd fijn in de vakantie. Voor jouw iets oudere kids is een combiticket met StarJump een topplan!

Los gaan op de trampolines

Hebben jouw kids energie over? Laat ze lekker jumpen bij STARJUMP in Schagen! Met op de 29e weer zo'n heerlijke DiscoJump - een topfeest voor coole kids.

Smullen tussen de treinen

Lekker pannenkoeken eten op een bijzondere plek? Ga eens naar het Pannenkoekenstation in Opperdoes: dat is smullen tussen de treinen.

Sportieve vakantie!

De Sportservices Schagen en Den Helder organiseren weer veel leuks: Apenkooien in Hippolytushoef, Super Jumping in Schagen en Voetbalskills in Den Helder.

Juf Roos & Juffenballet

In de vakantie komt Juf Roos (2+) naar De Kampanje, en op 29 feb is het lachen met Het Juffenballet (6+) - heb jij al tickets voor deze hilarische voorstelling?
Schaatsen met mooie korting
Lekker schaatsuitje? Ga naar IJsbaan De Westfries in Hoorn en profiteer van extra korting op de mooie combideals... alléén via Go-Kids!

Helderse Vallei activiteiten

De Helderse Vallei is altijd een fijne plek voor een uitje met de kinderen. Laat ze ook een keer meedoen met Vroeg uit de veren met de geiten!

Telekids met Irene Moors

In het Museum van de 20e eeuw heb je de Pittige Telekids Collectie - leuk voor jong en oud - met zondag een Vraag maar raak middag met Irene Moors in eigen persoon!

Carnaval met kinderen

Carnaval boven de grote rivieren... in Zwaag heb je een echt grote optocht, maar ook leuk: kindercarnaval met De Krabbetukkers in Den Helder.

Westfries Museum voor kids

Ben je weleens met de kids naar het Westfries Museum geweest? Ze hebben heel veel leuke dingen voor kinderen in deze voorjaarsvakantie!

Valentijnsdisco in De Terp

Valentijnsdag voor kids: Zwembad De Terp in Wieringerwerf houdt een gezellige Valentijnsdisco voor kinderen. Laat de liefde maar spetteren...

Middeleeuws Weekend 

Op Kasteel Radboud in Medemblik is het komend weekend Middeleeuws Weekend - zo leuk met echte ridders en ambachten om te bewonderen. Tof voor de kids!

Lentetuin in Breezand

Kort na de Voorjaarsvakantie begint de lente écht met de Lentetuin in Breezand. De grootste overdekte bollenshow van Nederland met leuke kinderactiviteiten.

Hartjesdisco 

Vrijdag de 14e is het Valentijn, maar op de 29e is er de lieve Hartjesdisco in Zwembad De Wiel in Schagen. Toffe zwemdisco voor de kids!

Uitjes buiten de regio

Check ook uitjes buiten de Noordkop: 
 Go-Kids regio Alkmaar
 Go-Kids Westfriesland
 Go-Kids Zaanstreek-Waterland
 
 
Alle uitjes in de Noordkop ►