In het Museum van de 20e eeuw in Hoorn loopt een toffe Telekids Expo - vanmiddag is er Vraag maar raak-middag met Irene Moors!

Telekids expositie

Aanleiding voor de expositie is het feit dat het op 2 oktober exact 30 jaar geleden is dat het programma van start ging bij RTL 4. Tien jaar later kwam er een einde aan het veelbekeken programma met Carlo en Irene.

Werkelijk iedereen heeft wel herinneringen aan Telekids. Je keek er als kind zelf naar óf jouw kinderen waar groot liefhebber en dus keek je mee. Carlo en Irene waren super enthousiast en creatief, het programma was dan ook mateloos populair.

Vraag maar raak-middag met Irene Moors

Vandaag komt Irene Moors persoonlijk naar het Museum van de 20e eeuw om al jullie Telekids vragen te beantwoorden, hoe cool! Ook leuk: kun je meteen het Telekids boek - dat je kunt kopen in de museumwinkel - door Irene laten signeren!

Kinderen in het Museum van de 20e eeuw in Hoorn

Ook wie de serie niet goed kent zal genieten van deze tentoonstelling. En zeker ook kinderen. Het Museum van de 20e Eeuw staat de laatste tijd steeds meer bekend als museum voor gezinnen en kinderen - en terecht!

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!