Woensdag 6 november staken weer veel basisscholen uit de regio Noord en Midden Limburg. Go-Kids heeft leuke tips voor de papa's, mama's, opa's en oma's die er deze dag samen met de (klein)kinderen op uit willen. 

Tip 1; Ga een dagje naar Landal de Lommerbergen

Bij Landal de Lommerbergen kun je je een dagje op vakantie wanen. Ook als je geen bungalowgast bent, ben je daar van harte welkom... Zo kun je  lekker komen zwemmen in het Subtropisch Zwemparadijs, bowlen, lekker een hapje eten in één van de fijne restaurants of naar een leuke show van Puk en Pelle te kijken. 

Tip 2; Toverland!

Beleef een magische dag bij Toverland! Voor deze dag is het gehele park de hele dag geopend, dus ook je favoriete achtbanen en buitenatracties. Wil je toch nog even in de schoolbanken zitten deze dag? Dan mag je de Toverschool niet missen. Je ontvangt hier een écht Toverdiploma! Lees hier meer over de Toverschool. 

Tip 3; Lekker naar de film

Bij de meeste bioscopen draaien momenteel heel veel leuke kinder- en Sinterklaasfilms! Bijvoorbeeld bij Dok6 in Panningen, Luxor in Reuver, Foroxity in Sittard en Roermond en CityCinema in Venlo kun je woensdagmiddag terecht voor een gezellig middagje!

Tip 4; Ga naar een speeltuin

Deze vrije dag is een uitgelezen kans om lekker naar een binnenspeeltuin te gaan. De kids kunnen zich heerlijk uitleven, terwijl de ouders en opa's en oma's genieten van een lekker kopje koffie.... Of ze gaan mee klimmen met de kids natuurlijk ;-) Go-Kids heeft de leukste binnenspeeltuinen op een rijtje gezet. Deze kun je hier vinden. 

Tip 5; De natuur in! 

Ga er samen lekker op uit, de natuur in. Staatsbosbeheer  heeft in Noord en Midden Limburg een aantal prachtige gebieden, waar je heerlijk kunt wandelen. Bij Buitencentrum de Pelen hebben ze zelfs een heus Kabouterpad! 

Tip 6; Mattel Play!

Voor de kleintjes is er van alles te beleven bij Mattel Play in Sevenum! Brandweerman Sam helpen met blussen, helper zijn van Bob de Bouwer, mooie avonturen beleven met Thomas de Stoomlocomotief.... Heb je er al zin in??

Tip 7; Jumpen bij Jump XL

Je kunt er fantastische kinderfeestjes geven, maar je kunt er ook "gewoon" een paar uurtjes komen jumpen, bowlen of voetballen! Hier hoef je je niet te vervelen! 

Tip 8; Gamen bij E-Village

Gamecenter E-Village is pas in de middag geopend, maar dan kun je wel gamen naar hartelust! Op woensdagmiddag is ook de nieuwste attractie van E-Village open; de AirWorld! Heb je die al gezien? Zo niet, dan wordt het hoog tijd! 

Tip 9; "Klooien" bij Atelier Zonder Gum

Meld je aan voor een kei leuke workshop bij Atelier Zonder Gum in Hegelsom. Lekker samen met andere kinderen experimenteren met alle mogelijke materialen en technieken....

Meer info kun je hier vinden.