Lerarenstaking 2017!

De leraren staken op donderdag 5 oktober en daarom zijn alle basisscholen gesloten die dag. Voor kindvriendelijke bedrijven en organisaties is deze staking een mooie gelegenheid om extra open te gaan of iets speciaal te organiseren voor de kinderen.

Overzicht kindvriendelijke activiteiten donderdag 5 oktober

Hieronder vind je een overzicht van extra activiteiten, speciale acties en aangepaste openingstijden op donderdag 5 oktober. Het lijst wordt telkens aangevuld als er tips bij ons binnen komen.

- Het Afrika Museum in Berg en Dal geeft alle basisschoolleerlingen en een (groot)ouder/begeleider deze dag gratis toegang tot het museum.

- Vakantiepark De Bergen in Wanroij opent speciaal de binnenspeeltuin van 10.00 tot 18.00 uur. Alle kinderen mogen deze dag extra voordelig komen spelen, want entree bedraagt slechts euro per kind. Ouders en begeleiders zijn gratis. uur.

- De Blije Dries in Wijchen is extra open van 10.00 tot 18.00 uur.

- Maisdoolhof Malden is open van 10.00 tot 17.30 uur. Iedere betalende bezoeker krijgt er gratis een friet bij.

- Amusementspark Tivoli in Berg en Dal gaat op donderdag 5 oktober speciaal open van 11.00 tot 17.00 uur. Op die dag betaal je aan de kassa van het park slechts € 10,- i.p.v. € 13,- per persoon.

- Al zin in de winter? Ga dan op 5 oktober lekker schaatsen bij Triavium in Nijmegen. Geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

- Speeltuin De Leemkuil in Nijmegen is op 5 oktober extra geopend, namelijk de gehele dag van 10.00-18.00 uur.

- In bioscopen Cine Twins in Malden, Cinema Roma in Wijchen en Van Heemstrabaan in Beuningen draaien extra films op de stakingsdag.

- Kinderen betalen op 5 oktober slechts 1 euro entree bij Museumpark Orientalis in Heilig Land Stichting. Voor volwassenen is de prijs 5 euro.

- Op donderdag 5 oktober wordt in Sportfondsenbad Nijmegen-West tussen 13.30-15.00 uur het activiteitenprogramma aangepast: Jip's Stormbaan in het 50-meterbad; Een super leuk spel in het Romeinsebad. Horeca aanbieding: Slush puppy voor € 0,50 i.p.v. € 1,00.

- Bij Kinderboekwinkel Nijmegen kunnen je vanaf 15.00 knikkeren. Om 16.00 leest Martijn v.d. Linden voor en kun je samen met hem tekenen.

- Museum Het Valkhof nodigt kinderen en hun ouders, verzorgers of begeleiders uit om op donderdag 5 oktober gratis naar het museum te komen. Genoeg te zien en doen voor alle leeftijden! Volg één van de gratis rondleidingen of maak je eigen tentoonstelling in 'Kinderconservator gezocht'. Open om 11.00 uur.

- ...

TIPS?? Heb jij nog een tip voor ons wat je donderdag kunt gaan doen met de kids? Mail het naar nijmegen@go-kids.nl en we plaatsen het in dit overzicht uur

Log In