Bij de gratis te bezoeken Kinderboerderij Gennep kunnen de kinderen uiteraard kijken en genieten van de dieren, zoals schapen, geiten, ezels, cavia's. vogels, konijnen, kippen en nog veel meer. Maar kinderen kunnen er ook lekker spelen, rijden op loop- en trapautootjes of spelletjes doen.

Iets lekkers?

Op het terras kun je in het zonnetje genieten van een kopje koffie (of een ander drankje) met iets lekkers erbij. Wil je de dieren ook iets lekkers geven? Koop dan op de kinderboerderij voor een klein bedrag een speciaal bakje voer voor de dieren.

Activiteiten en route

De kinderboerderij is ieder woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag gratis toegankelijk. Regelmatig zijn er speciale activiteiten tijdens de openingstijden. Check hiervoor de agenda! Je vindt Kinderboerderij Gennep aan een zijweg van de Stiemensweg in Gennep. Aan de Stiemensweg zie je ter hoogte van de Mikadoschool bruine verwijzingsborden naar de Kinderboerderij.

TIP: Wil jij voor elke schoolvakantie de leukste tips uit de regio Nijmegen in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Nijmegen.