4Events  

Picardie 36, 6591 JE Gennep

  4Events Gennep beheert vier accommodaties in gemeente Gennep, namelijk De Uitkomst in Ven-Zelderheide en Zaal Pica Mare, het VVV-agentschap en Buurthuis Van Ons in Gennep. Op deze laatste locatie vinden met name alle kinderactiviteiten plaats.

  Kinderescaperoom

  4Events beschikt over een heuse kinderescaperoom! De kinderen beleven het verhaal van Julius en het mystery van de regenboog. In deze kamer moeten ze van allerlei opdrachten, puzzels en dergelijke oplossen om uiteindelijk het dagboek van Julius te vinden. Hiervoor hebben ze 1 uur de tijd. Er kunnen maximaal 7 kinderen in de escaperoom.

  De escaperoom kan ook geboekt worden in combinatie met een bordspel. Door middel van een bordspel moeten de kinderen de sleutel van de escaperoom vinden/verdienen. Ze moeten verschillende opdrachten doen om deze sleutel te vinden. Ze spelen samen als één team. Hiervoor krijgen ze 1 uur de tijd. Als dat gelukt is gaan ze, na wat drinken en een zakje chips, de escaperoom in.

  Als er meer dan 7 kinderen zijn wordt de groep gesplitst en spelen ze om en om het bordspel en de escaperoom. Het team dat beide spellen het snelste gedaan heeft is de winnaar.

  • Geschikt voor jongens en meiden
  • Minimale leeftijd is 9 jaar t/m 12 jaar (bovenbouw)
  • Tijd: In overleg

  Kinder GPS-spellen

  Het GPS-spel wordt buiten gespeeld in het centrum van Gennep. Met behulp van een interactieve SpellenApp op je telefoon kan het spel gespeeld worden. De spellen worden bij voorkeur gespeeld op je eigen telefoon. Verbruik is minimaal, maar de batterij moet natuurlijk wel vol zijn. 4Events heeft ook 3 telefoons ter beschikking, mocht dat nodig zijn.

  Mysery Guest is een spel dat een in teams tegen elkaar gespeeld wordt en daarvoor heb je 2 uur de tijd. Door het claimen van hotspots krijgt je diverse hints om er achter te komen wie de mystery guest is, waar deze zich bevindt en wat zijn/haar geheime code is.

  Ook moeten er verschillende opdrachten uitgevoerd worden om zoveel mogelijk punten te scoren. Als een team de geheime code heeft gevonden, dan kunnen de andere teams nog verder doorspelen. Dit wil niet zeggen dat dat team dan ook gewonnen heeft, want het team met de meeste punten is de winnaar!

  Dit spel is er ook het in het thema: Popsterren.

  • Duur activiteit ± 3 uur
  • Leeftijd: Van 8 t/m 12 jaar (bovenbouw)

  Poppenkasttheater

  In 2012 is 4Events gestart met het poppenkasttheater. Sindsdien hebben ze al heel veel verschillende voorstellingen gespeeld met zowel grote poppen 'living-puppets' als de 'klassieke' kleine poppen. Avonturen van Jippie en Sippie, Jan Klaasen en Katrijn en nog vele anderen. Jaarlijks is er ook een vaste poppenkastvoorstelling tijdens de Ossenbraadfeesten in Ottersum in het eerste weekend van juni.

  Kinderfeestjes

  Bij 4Events kun je kiezen uit verschillende thema's voor kinderfeestjes. Je kunt kiezen voor een geheel verzorgd feestje, maar het is ook mogelijk om alleen op bepaalde onderdelen gebruik te maken van de faciliteiten van 4Events.

  Kies je voor een compleet programma, dan hoef je als ouder/verzorger verder niets meer te doen dan kijken hoe de kinderen zich vermaken. 4Events ontvangt de jarige job met zijn/haar vriendjes, vriendinnetjes en ouder(s) in een mooie ruimte in Buurthuis Van Ons (Norbertplein 3 in Gennep). Elk feestje duurt van 14.00 tot ongeveer 17.00/17.30 uur. Tijden kunnen in overleg aangepast worden. Minimaal aantal kinderen is 7 en maximaal aantal is 20.

  Adres

  • Adres: Picardie 36
  • Stad:  Gennep
  • Land:  NL
  • Postcode:  6591 JE