BillyBird Park Drakenrijk
Drakenrijkstraat 1, 5953 TR Reuver

Ben je op zoek naar een geweldige dag uit met het hele gezin? Breng dan zeker eens een bezoekje aan BillyBird Park Drakenrijk in Reuver!

BillyBird Park Drakenrijk biedt tal van activiteiten voor jong en oud. Of je nu houdt van actie en avontuur of liever lekker ontspant aan het strandbad, in dit park vind je het allemaal.

Alle attracties op een rij:

Speelkasteel
Voor kids t/m 12 jaar
Dé attractie van Billybird Park Drakenrijk is het nieuwe speelkasteel. Dit indrukwekkende kasteel biedt plezier voor kinderen van alle leeftijden. Glijbanen, touwbruggen, klimtorens en nog veel meer zorgen ervoor dat de kids zich lekker kunnen uitleven. Vanuit de klimtorens heb je zicht over het hele park. Klimmen, klauteren en ravotten gegarandeerd!

Ballonvaart
Voor kids t/m 12 jaar
Met deze leuke attractie ga je de hoogte in tijdens een ballonvaart. Je moet trappen om de route van de ballonvaart af te leggen en als je goed kijkt kun je zelfs draken zien!

Drakenrijk_ballonvaart

Buitenspeeltuin
Voor kids t/m 12 jaar
In de leuke buitenspeeltuin kunnen kinderen heerlijk hun energie kwijt. Van schommels tot een leuke dinowip en van glijbanen tot een kabelbaan, het is er allemaal te vinden. 

Goudzoeken
Voor kids t/m 12 jaar
Je kunt hier zelfs goudzoeken! Pak een zeefje en ga aan de slag. De goudklompjes die je hebt gevonden mag je mee naar huis nemen!

Bouncenet
Voor kids t/m 12 jaar
Spring zo hoog je kunt en zo hard je kunt om ook de ballen de lucht in te laten gaan! Door een net om de trampoline heen ben je veilig en kun je er niet vanaf vallen. Super handig én leuk dus om samen met je vrienden te bouncen.

Strandbad_drakenrijk_reuver

Strandbad
Voor alle leeftijden
Kom lekker genieten van het lekkere weer bij het Strandbad, waar je lekker kunt afkoelen, spetteren en zandkastelen bouwen. Het water is heerlijk verfrissend op warme zomerdagen en biedt volop mogelijkheden om te zwemmen, spelen en relaxen.

AquaFunPark
Voor kids vanaf 6 jaar met begeleiding, vanaf 10 jaar zonder begeleiding
Zwemdiploma verplicht

Met het warme weer is niets zo verfrissend als waterpret. Het AquaFunPark biedt verschillende mogelijkheden zoals glijbanen, loop over de bruggen en gebruik de touwbrug om aan de overkant te komen. Je hebt een entree ticket nodig om toegang te krijgen tot het AquaFunPark. 

Horeca_bij_drakenrijk_reuver

Eten & Drinken

Er zijn verschillende horeca gelegenheden bij Drakenrijk. Bij het Speelkasteel kun je lekkere Spirello's en verfrissende drankjes scoren. Maar ook bij de Beachbar kun je heerlijke drankjes en hapjes bestellen. Nuttig ze op het Beachbar terras of op je gehuurde strandbedje. En voor de liefhebber kun je natuurlijk bij De Cafetaria terecht voor een heerlijk frietje en snacks, en niet te vergeten natuurlijk ook voor een heerlijk verkoelend ijsje! 

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor