Dummie de Mummie en de schat van Sohorro. Schrijfsterer Tosca Menten 

Zon, zee en relaxte muziek? Maashi! Dummie en Goos zijn op Jamaica! Het eiland is prachtig en ze mogen ook nog eens meedoen met een piratenspel rond een geheime schatkist. Maar Dummie wil liever een eigen schat. Hij graaft de ene kuil na de andere, maar vindt niks. Dan stuiten Dummie en Goos per ongeluk op een eeuwenoude schatkaart. Plotseling is Dummie niet meer te houden... Hij moet en zal die schat vinden! 

Goos trok het broze papier voorzichtig los en vouwde het open. Er stonden rotsen op en golfjes, en stippellijntjes en getalletjes. 

'Het is een landkaart,' zei hij verbaasd. 

'Gheef ghier,' zei Dummie. Hij pakte het papier en hield het voor zijn gezicht. 'Maashi! jubelde hij. 'Is niet landkaart, Ghoos, deze is schatkaart!'

Een boek vol geheimen en een kist vol piratengoud. Spannend, hilarisch en ontroerend tegelijk. Tosca Menten ging speciaal voor dit boek op reis nnaar het prachtige Jamaica. 

  • Ga mee op reis met de grappigste mummie ooit en zijn allerbeste vriend! 

  • Tosca Menten ging speciaal voor dit boek op reis naar Jamaica

  • Met tekeningen van topillustrator Elly Hees

Bestellen? www.libris.nl/boek/?authortitle=tosca-menten/dummie-de-mummie-en-de-schat-van-sohorro--9789000363414&offer_id=48&aff_id=248&source=redirect

Log In