Game Kinderfeestje met E-sports4all

Een bijzonder feestje thuis vieren kan met E-sports4all!

E-Sports4all is een organisatie die evenementen en activiteiten voor jongeren ontwikkelt en uitvoert. Alles wat wij doen is gericht op jongerenwerk en gebaseerd op gaming en e-sports. Dit kan online of offline zijn en met of zonder bewegen. Wij geloven namelijk dat gaming dé manier is om jongeren te bereiken, samen te brengen en te activeren. Het maken van plezier staat bij ons op nummer één. Dat geldt niet alleen voor onze deelnemende jongeren, maar ook voor ons enthousiaste team!

Waarom Gamen?

E-sports4all probeert kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier te bereiken. E-sports4all is dan ook vaak te vinden op plekken waar kinderen en jongeren samenkomen. Hierbij kun je onder andere denken aan sportverenigingen, buurtcentra en evenementen. Met gamen creëer je een gevoel van saamhorigheid. En dat geldt natuurlijk ook voor een kinderfeestje!

Verschillende Game Feestjes

E-Sports4all heeft hiervoor allerlei verschillende game- en beweegconcepten bedacht. Je kunt kiezen uit de volgende game-feestjes:
1. FIFA feestje
2. Fortnite feestje
3. Formule 1 feestje
4. Lasergame feestje

Tarieven

E-Sports4all is door heel Nederland te boeken.  Voor een kinderfeestje tot 8 deelnemers wordt een vast tarief van €180 gehanteerd. Indien er meer dan 8 deelnemers aanwezig zijn, vragen ze voor elke extra deelnemer een extra tarief van €18. Tenslotte rekenen ze met een kilometervergoeding van €0.25 per kilometer vanaf Amsterdam. 

Begeleiding

>Niet alleen worden alle games en apparatuur door E-sports4all verzorgd, maar ze verzorgen ook nog eens zelf de begeleiding! Een E-sports4all feestje zal zo'n 2-3 uur duren.

VRAAG JE FEESTJE AAN

  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor