Pathé Kids: filmfeestje in de bioscoop

Kinderfeestje in de bioscoop

Bij de meeste Pathé bioscopen in Nederland kan je een te gek kinderfeestje vieren. Bekijk samen een te gekke kinderfilm en natuurlijk wordt de jarige extra in het zonnetje gezet.

Filmfeestje bij Pathé

Kinderfeestje bij Pathé

Je verjaardag vieren in de bioscoop – dat is toch het perfecte kinderfeestje? De jarige kiest uit de vele kinderfilms die op het programma staan een leuke film en jij boekt het Pathé Filmfeestje.

Kinderfeestje in de bioscoop: Pathé Filmfeestje

Ze maken er bij Pathé écht een feestje van, ideaal voor de jarige, de uitgenodigde vriendjes en vriendinnetjes, én voor jou! Elke bioscoop zet de jarige op zijn eigen manier in het zonnetje. 

Heb je een Pathé Filmfeestje geboekt, dan worden jullie persoonlijk ontvangen en krijgt de jarige een cadeautje. In de bioscoopzaal is het ook extra leuk: de stoel van de jarige is feestelijk aangekleed en natuurlijk hebben jullie mooie plekken. 

Je kan het filmfeestje compleet maken met de Pathé Kidscombo, een leuke kidsbox voor tijdens de film. In de Kidscombo zit popcorn, een drankje, een snoepje en ook nog een cadeautje.

pathe kinderfeestje

Boek een kinderfeestje bij Pathé

De leukste kinderfilms

Film kijken op het grote doek in de bioscoop, dat is toch wel écht een stuk specialer dan thuis voor de TV. De leukste kinderfilms zie je dan ook op het grote doek bij Pathé.

 
filmfeestje pathe
 

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor