Als je zwanger bent of een baby hebt komt er van alles op je af. Of het nu je eerste kindje is of dat je al één of meer kinderen hebt - een zwangerschap blijft enorm bijzonder en is elke keer anders. Hetzelfde geldt voor de baby die je op de wereld zet: ieder kind is uniek en brengt na de geboorte eigen vragen en behoeften met zich mee.

Aandacht voor zwangerschap & babytijd

Bij Go-Kids houden we ons meestal bezig met uitjes, verjaardagsfeestjes en andere vrije tijdsbestedingen voor kinderen tot en met 12 jaar. Nu wilden we de periode van zwangerschap en de babytijd ook eens uitgebreid aandacht geven - daarom hebben we een uitvoerige Zwanger & Baby Special voor je gemaakt, helemaal speciaal voor jou!

Gratis downloaden

Natuurlijk kun je onze Zwanger & Baby Special gratis downloaden. Sla 'm op en vergeet vooral niet op welke plek je dat doet, dan kun je 'm altijd terugvinden. Ben je dat toch vergeten (tja, die hormonen...) - dan kun je de Special ook opnieuw vinden via de link die we jou toesturen in je mailbox als je meedoet met onze winactie.

Doe mee voor die prijzen!

Prijzen die je kunt winnen

Om onze Zwanger & Baby Special te vieren maak je kans op een aantal fantastische prijzen. Je kunt zelf aangeven op welke van de prijzen je kans wilt maken, wel zo handig. Wat kun je winnen?

Prijswinnaars

Inmiddels zijn de winacties afgelopen en hebben we de verloting van de winnaars gedaan. Dit zijn de winnaars:

  • Diffuser: Aileen Boeren
  • Loopwagen: Renske Dijkstra, Alicia Pruis en Jordi K
  • Blokkentrein : Renilda van Thielen
  • Speelmat: Aide Balk
  • Speeltafel: Patricia van Zellem

Allen, gefeliciteerd met jullie prijs! We ontvangen ( info@go-kids.nl) graag zsm je adresgegevens zodat we die door kunnen gegeven aan de bedrijven die de prijzen ter beschikking hebben gesteld, zodat zij de prijs naar je op kunnen sturen. 

Diffuser met etherische olie uit de Mama to be lijn van PURE by Me

Wist je dat etherische oliën jou tijdens de zwangerschap en na de bevalling op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen? Bijvoorbeeld bij ochtendmisselijkheid, om goed te kunnen ontspannen of juist om meer energie te krijgen. Gebruik de etherische oliën in een diffuser of gebruik ze als spray. Wij mogen zo'n fijne diffuser met etherische olie uit de Mama to be lijn van PURE by Me weggeven

Diffuser met etherische olie van PURE by Me - Mama to be lijn

Little Goose Loopwagen van Little Dutch - cadeau van Naviva Kraamzorg

Met de goed gedecoreerde Little Goose Babywalker van Little Dutch is waggelen zó verleden tijd! Door het stevige ontwerp zet jouw kindje zelfverzekerd de eerste stapjes in huis. Wij mogen namens Naviva Kraamzorg 3 van deze prachtige Little Dutch Babywalkers weggeven.

Little Goose loopwagen van Little Dutch

Jipy Houten Blokkentrein - cadeau van Top1Toys

Met de Jipy Blokkentrein kun je eindeloos spelen! Niet alleen is het heel leuk om met dit houten treintje door de kamer te rijden, maar je kunt de trein ook helemaal verbouwen! Plaats de blokken op de drie karretjes zoals jij het wilt om de trein te bouwen die jij voor ogen hebt! Tjoek-tjoek, daar gaat de Jipy trein!

Jipy houten blokkentrein

Fisher Price Speelmat - cadeau van Top1Toys

Deze speelmat met zwembadthema heeft felle kleuren, vriendelijke dieren en een detail van de binnenband waardoor het lijkt alsof de baby in het zwembad drijft. De mat wordt geleverd met 4 speelgoed accessoires, waaronder een ijslolly bijtspeeltje, een snorkelspiegel, een kreukelhaai en een limonade-rammelaar, plus 12-maandelijkse mijlpaalkaarten.

Fisher Price baby speelmat

Abrick Speeltafel - cadeau van Top1Toys

Bouw de mooiste creaties aan deze Bouw- en ontdektafel Abrick Maxi van écoiffier. In de set zitten drieëntwintig bouwblokken om mee te spelen. Berg ze eenvoudig op in de tafel als je klaar bent met spelen.

Abrick speeltafel

Voor welke prijs/prijzen doe jij mee?

Zwanger & Baby Special ism Naviva Kraamzorg

In de Go-Kids Zwanger & Baby Special vind je heel veel handige informatie over zwanger zijn en de eerste tijd met de baby. Deze hebben we samengesteld in samenwerking met onze partner Naviva Kraamzorg. Naviva zorgt voor kwalitatieve en veilige kraamzorg in de provincies Gelderland, Overijssel en Utrecht - en in delen van Drenthe, Flevoland en Noord- Brabant. 

Naviva Kraamzorg

Zwanger en babytips in jouw regio

De tips in onze Special zijn voor jou en alle mama's (to be) in heel Nederland. Zoals je van ons gewend bent hebben we bij Go-Kids juist ook altijd heel veel tips in jouw eigen omgeving. Die vind je onder de categorie Zwanger & Opgroeien in jouw Go-Kids regio - daar kom je op je computer via het menu bovenaan in je scherm:

Menu navigatie Zwanger & Baby op computer

of via de menukeuze op jouw smartphone - daarvoor klik je eerst op de drie streepjes linksboven, daarna op Zwanger & Opgroeien:

Menu keuze Go-Kids op mobiel

Binnen die categorie kun je de adresjes handig filteren op Zwanger & Baby en Voor mama:

Filter Zwanger & Opgroeien

Om op je smartphone bij de filters te komen klik je op de schuifjes (zie de rode pijl hierboven), dan krijg je dit lijstje waarin je kunt aanvinken welke adresjes uit de categorie Zwanger & Opgroeien je graag wilt zien.

Tips van onze regiomanagers

Daarnaast heeft een aantal van onze regiomanagers een speciale blog gemaakt met Zwanger & Baby Tips in de eigen regio. Handig als je in die omgeving woont! Je vindt ze hier: