FEC Sevenum
Middenpeelweg 7, 5975 MZ Sevenum

Bij FEC Sevenum kunnen kinderen van alle leeftijden zich geweldig vermaken! De kleintjes kunnen hun helden ontmoeten bij Mattelplay ™  terwijl de grotere kinderen de vetste tricks kunnen uithalen in The Portal Action House! Houd je meer van Bowlen? Ook dat is mogelijk bij FEC Sevenum.

Het ABC restaurant is weer geopend! Je kunt hier weer als vanouds komen genieten van de vele keukens die dit restaurant te bieden heeft.

Op dit moment is Mattel Play!, The Portal Action House en de Hyperbowling helaas nog gesloten n.a.v. de brand in November '22.

 

Mattel Play! Sevenum 

Bij Mattelplay ™  kunnen jouw kinderen uren lang spelen en leren. In deze unieke binnenspeeltuin, met 8 locaties, spelen de kinderen samen met hun ouders in de bekende werelden van hun televisie helden. Blus brandjes zoals alleen Brandweerman Sam™  dat kan, dans rondjes in een tutu als een echte Angelina Ballerina™ of zet een helm op en ga aan de slag als Bob de Bouwer™ . 

Zelfs Thomas de Stoomlocomotief™ kom je tegen bij Mattelplay in het FEC in Sevenum. Bouw samen met je kinderen de mooiste bouwwerken met Mega Construx™ en Mega Blox™  en sluit je bezoek af in de rollerdisco of in de Softplay area. 

Heb je honger en dorst gekregen van al dat gespeel? Geen probleem, want bij Mattelplay™ is er een uitgebreide horecagelegenheid aanwezig.

The Portal Action House (8+)

The Portal Action House is er speciaal voor de wat oudere kinderen die wel wat energie kunnen verbranden. In drie coole levels wordt je uitgedaagd om de vetste tricks uit te halen. Zo heb je een zeer mooi aangelegde free-run baan. Klim, spring en klouter over de obstakels heen en land met een vette salto in de Airbag. Vervolgens kan je op de trampolines laten zien hoe hoog je durft te springen en welke tricks je hier allemaal kan uithalen. Tot slot is er nog de Pump-track waarbij je met een BMX fiets of stuntstep op een speciale Pump-baan zo snel mogelijk het parcours af probeert te leggen.

Bowlen

Bij het FEC in Sevenum kan je kiezen voor 2 soorten van Bowling; Hyperbowling of Classic Bowling. Bij Hyperbowling worden er extra spelelementen en effecten toegevoegd aan het spel en de baan. Zo blijft een potje bowling tot het einde écht spannend.

Houdt je liever van een "normaal" potje bowling? Geen probleem. Met 1 druk op de knop veranderen de medewerkers van het FEC jouw bowling spel in de door jou gewenste variant.

Kinderfeestjes bij FEC Sevenum

Natuurlijk is het ook mogelijk om een compleet verzorgd kinderfeestje samen te stellen bij het FEC. Voor meer informatie over de mogelijkheden omtrent kinderfeestjes verwijs is jullie graag door naar de volgende pagina.

  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor