Oude Keulsebaan 150, 6045 GB Roermond

Speeltuin de Kitskensberg in Roermond is echt een parel van een speeltuin! Met maar liefst 80 verschillende speeltoestellen, kún je je gewoon niet vervelen bij Kitskensberg ! Buitenspelen krijgt hier echt weer betekenis voor kinderen van 0 tot 12 jaar oud!

Voor iedereen

Speeltuin de Kitskensberg bestaat al sinds 1948 en heeft als missie om kinderen, ongeacht hun afkomst of achtergrond, samen buiten te laten spelen tegen zo laag mogelijke kosten. Ook voor kinderen die minder valide zijn, is hier genoeg aanbod qua speeltoestellen. De entree prijs in 2021 is € 1,25 p.p.

Ligging

De speeltuin is prachtig gelegen in een groot bosperceel van 6 hectare aan de rand van Roermond. Door de vele bomen is het terrein heerlijk schaduwrijk. Op de warme dagen geeft het spartelbadje of de waterspeeltuin voldoende koeling voor jullie spelende kinderen!

Eten en drinken

Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Maar waarom zou je dat doen? De speeltuin beschikt over een kleine horeca gelegenheid waar je lekker drinken of ijsjes kan halen. Er staat ook nog eens een frietwagen. Deze is open van 12.00 tot 17.00 uur op woensdag, vrijdag en in het weekend. Daarbij is de frietwagen dagelijks geopend gedurende de schoolvakanties.

Kinderfeestjes

Natuurlijk kan je ook met je kinderfeestje terecht bij Speeltuin de Kitskensberg. Kinderfeestjes vanaf 5 kinderen zijn mogelijk. Je moet deze wel even van te voren reserveren. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar de volgende pagina op hun website.

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor