Elmpterweg 48, 6042 KL Roermond

Kom binnen spelen bij Ballorig Roermond! 

Ballorig in Roermond is een kinderspeelparadijs waar binnen spelen onbeperkt plezier geeft. Ideaal voor een dagje uit! Je vindt er een circuit, een mega trampoline, een ballenbak, een speciaal ingericht peutergedeelte voor de allerkleinsten en nog veel meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van gave klimtoestellen? En dan via de glijbaan weer naar beneden roetsjen?  

Papa en mama kunnen natuurlijk gezellig mee klimmen en klauteren. Als ze moe zijn kunnen ze heerlijk uitrusten met een kopje koffie en wat lekkers, terwijl de kinderen nog lekker verder spelen. 

 

Arrangementen

Bij Ballorig Roermond bieden ze verschillende arrangementen. Zo kunnen de peuters elke werkdag terecht voor een Peuterochtend. Lekker rustig spelen in de Peuterhoek en dit tegen een gereduceerde prijs! Je betaald bij binnenkomst de gewone dagprijs, maar ga je voor 12 uur naar huis, krijg je aan de kassa het verschil terug. 

Dit arrangement is niet geldig in weekenden en vakanties.

Meer info en prijzen vind je hier. 

Ook kindercentra, scholen en grotere groepen (minimaal 15 kinderen) kunnen terecht bij Ballorig Roermond. Speciaal voor hen zijn er arrangementen samen gesteld. 

Hier vind je meer informatie over alle arrangementen die Ballorig biedt.

 

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor