De ANWB Leukste Uitjes Verkiezing is een jaarlijkse wedstrijd waarin het publiek de kans krijgt om hun favoriete uitjes en attracties in Nederland te nomineren en te stemmen. De verkiezing wordt georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB.

De winnaars van 2024 zijn bekend!

Speeltuin Kitskensberg

Speeltuin Kitskensberg is het ‘Leukste uitje van Limburg 2024’!

Speeltuin Kitskensberg in Roermond staat bekend als een populaire bestemming voor gezinnen en kinderen. De speeltuin biedt een verscheidenheid aan speeltoestellen, zoals schommels, glijbanen, klimrekken en zandbakken, en recent is er zelfs plek gemaakt voor een heus trampolinepark. Bovendien kun je genieten van een klein blotevoetenpad, een doolhof en een 12-hole minigolfbaan. Het zwembad wordt gevuld zodra de temperatuur 23 graden bereikt.

Lees meer over Speeltuin Kitskensberg

BloteVoetenPark Brunssum

De zilveren award is dit jaar voor BloteVoetenPark Brunssum!

In dit geweldige park ontdek je avontuurlijke hindernisbanen over de vijver, een doolhof, schuilhutten, modderpoelen, speelse voetenspellen en nog veel meer! Een complete belevenis! Wij hebben al meerdere keren een bezoekje gebracht aan dit leuke park. Prachtig in alle seizoenen!

Lees alles over Het BloteVoetenPark

Bekijk hier ons herfstavontuur:
Ewouds Kleine Avonturenpad
Bekijk hier ons winteravontuur:
De Reflectortocht

Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen mocht dit jaar de bronzen award in ontvangst nemen!

Kasteeltuinen Arcen is door de ANWB al meerdere malen uitgeroepen tot leukste uitje van Limburg! En ook dit jaar staat Kasteeltuinen Arcen weer in de top 3! Je kunt dan ook een heerlijk dagje uit ervaren op het eeuwenoude landgoed met het monumentale kasteel en de talrijke tuinen. Natuurlijk zijn wij ook hier al op onderzoek uit geweest en ook de kids vinden dit een uitje dat voor herhaling vatbaar is!

Lees alles over Kasteeltuinen Arcen

Bekijk hier onze blog

Tijdens de verkiezing brachten ANWB-leden massaal hun stem uit op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel per provincie als op landelijk niveau.

Dit zijn de winnaars van ANWB's Leukste uitje van Nederland

1. Goud is voor de Efteling

2. Zilver is voor Toverland

3. Brons is voor Dierenpark Amersfoort