watdoejijdezeweek

Wat doe jij deze week?

In dit overzicht, die je online kunt bekijken, vind je de kindervoorstellingen van Theater de Toneelschuur en natuurlijk zie je in dit overzicht ook de kinderfilms, mooi op een rijtje van de Filmschuur en Pathé in Haarlem. Uiteraard heeft Haarlem meer theaters, zoals het Verhalenhuis, Theater Elswout in Overveen, Kindertheater De Toverknol.

Net boven het kanaal in Beverwijk bevindt zich het Kennemer Theater. Zij hebben ook ontzettend veel voorstellingen voor de kleine kinderen in hun programma, zo leuk, echt een aanrader!

Tips voor kinderen in handige weekkalender

Je kunt in deze kalender vinden wat er deze week draait. We geven deze 1x in de week uit. Wil je een seintje krijgen in je mailbox als de nieuwe kalender weer uit is? Laat hier dan even je email-adres achter. Allemaal fijne plekken in onze omgeving om in de middagen en weekenden ontspanning te vinden!

Ook staan er in deze weekkalender voor uitjes voor kinderen, leuke kindermuseums en familieuitjes. In ieder geval heel leuk voor kinderen om te doen of om erop uit te gaan. Als een kinderfeestje, maar ook een familieuitje!

Log In