Terugroepactie Stokke kinderstoel

Stokke kondigt de terugroeping aan van Stokke® Steps ™ Bouncer en Newborn Set, geproduceerd tussen februari 2014 en 21 december 2018.

Consumenten die de Stokke® Steps™-kinderstoel gebruiken, in combinatie met de Stokke® Steps™ Bouncer of de Newborn Set, kunnen in sommige omstandigheden ervaren dat de Bouncer of de Newborn set niet goed aan de stoel vergrendeld wordt, ondanks het feit dat de vergrendelingsindicator groen wordt.

De Stokke Steps Bouncer/Newborn Set kan loskomen van de stoel, bijvoorbeeld door interactie met de ouder/verzorger of een broer of zus. en dit kan valgevaar vormen voor jouw kind. Wanneer je in het bezit bent van dit kinderstoeltje, adviseert Stokke het gebruik direct te stoppen en door middel van deze link te controleren of het probleem van toepassing is op je product. 

Als het product binnen de serie valt die teruggeroepen dient te worden, dien je je te registreren om instructies te ontvangen over hoe het product zal worden aangepast.

De Stokke Steps stoel en Stokke Steps Bouncer vormen bij afzonderlijk gebruik geen risico en kunnen dus veilig worden gebruikt. De Stokke Steps Newborn set kan alleen met de stoel worden gebruikt.

Bron: Stokke

Log In