StadUnique Citygame: Voetbal Speurtocht

Voetbal City Game

Hou jij ook zo van voetbal? Vind je het ook zo leuk om samen met je vrienden te voetballen en/of voetbal trucjes te doen? En weet jij best veel van voetbal? Samen met een bal die je zelf moet mee nemen en natuurlijk je vrienden, je gezin of je collega's trek je de stad van jullie keuze in.

In de stad doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht, uiteraard met de bal. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. De doe-opdrachten vertellen jullie waar de verzamelde letters komen te staan. 

Boek hier! ►

Hoe speel je de Voetbal City Game

Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie het spel gaan spelen. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een spelbegleider van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

Duur: 2-3 uur
Pakketprijs: €50,00 (1 t/m 6 deelnemers) (via Go-Kids ontvang je dus €2,50 korting!)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties
Gebruik telefoon

Unieke Kinderfeestjes aanbieding via Go-Kids! 

Bestel dit spel online via Go-Kids en ontvang € 2,50 korting op je boeking (normale prijs € 52,50), en met je e-ticket ontvangt de jarige ook nog eens een kadootje bij de Mac! 

Door de game via deze link te bestellen, ontvang je een code waarmee je je spel kunt downloaden.

Boek hier! ►

 

Log In