Junior Levend Ganzenbord

Speel samen het populaire Junior Levend Ganzenbord. Deze versie is speciaal voor kinderen van 8-14 jaar. Probeer de juiste plekken in het centrum van de stad te vinden en voer daar de opdrachten uit. Lukt het om het codewoord te vinden?

Boek hier! ►

Jullie trekken er op uit in de stad die je kiest, zoals bijvoorbeeld Haarlem. Daar doen jullie verschillende locaties aan. Soms zullen jullie een denk-opdracht moeten uitvoeren, soms een doe-opdracht. Door de denk-opdrachten uit te voeren, verzamelen jullie letters om de uiteindelijke code te kraken. Bij een goed uitgevoerde doe-opdracht krijgen jullie te horen op welke plek de verzamelde letters in de code horen te staan. 

Een citygame voor elke stad

Junior Levend Ganzenbord is een uitdagend en leerzaam spel voor kinderen, te spelen in diverse steden in Nederland. Bij dit spel zijn de kinderen lekker actief bezig, en leren ze een stad en leuke plekken in de stad kennen. Ook is dit spel een mooie oefening in met elkaar communiceren en naar elkaar luisteren, samenwerken in teamverband en daarnaast ook gewoon lekker spelen en gek doen. Een super leuk alternatief voor een stadstour. Dit stadsspel daagt je uit op een speelse en avontuurlijke manier!

Hoe speel je Junior Levend Ganzenbord

Voordat je begint ontvang je via de mail de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Ook ontvangen jullie een kaart van de stad waar jullie gaan Ganzenborden. Tijdens het spel worden jullie via WhatsApp begeleid door een begeleider van Stad Unique die jullie opdrachten beoordeelt. Beantwoorden jullie de opdrachten goed, dan krijgen jullie de aanwijzingen om verder te kunnen spelen. Lukt het jullie om na 3 uur de code te kraken?!

Duur: 2-3 uur

Pakketprijs: €50,00 (1 t/m 6 deelnemers). Via Go-Kids ontvang je €2,50 korting!
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.

Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg

Exclusief:
Consumpties*
Gebruik telefoon

* Boek bij Go-Kids en ontvang € 2,50 korting

Unieke Kinderfeestjes aanbieding via Go-Kids! 

Bestel dit spel online via Go-Kids en ontvang € 2,50 korting op je boeking (normale prijs € 52,50), en met je e-ticket ontvangt de jarige ook nog eens een kadootje bij de Mac! 

Door de game via deze link te bestellen, ontvang je een code waarmee je je spel kunt downloaden.

Boek hier!►

Log In