Wanneer mag ik mijn schoentje zetten Sinterklaas?

Download onze gratis Go-Kids Schoenzet kalender, zodat Sinterklaas precies kan aangeven wanneer hij je schoentje komt vullen met een cadeautje.

Nog maar heel even en dan barst de Sinterklaas gekte weer los. Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we alvast een "wanneer mag ik mijn schoentje zetten Sinterklaas?" schoenzet kalender ontworpen. We hebben trouwens ook een "wanneer komt Sinterklaas naar Nederland" aftelkalender. Hebben jullie die al gedownload?

Hang de Sinterklaas schoenzet kalender 2020 op de koelkast of doe hem in een lijstje en zet deze bij je schoen, zodat Sinterklaas of Piet precies kan aangeven, wanneer hij jouw schoentje komt vullen met een cadeautje of iets lekkers.

Download hier GRATIS de schoenzetkalender 2020!

Waarom een aftelkalender?


Er wordt tegenwoordig van alles gedaan om de stress en gedoe rondom Sinterklaas in te perken. Een beetje structuur is dan wel zo fijn en dat kan in de vorm van een aftelkalender, waarop jouw kind zelf kan bijhouden hoe of wat.

Tip: Hang de kalender op een handige plek waar alle kinderen hem makkelijk kunnen zien. Geef op de kalender aan wanneer Sinterklaas aankomt, wanneer de schoen gezet mag worden, wanneer er Sinterklaas gevierd wordt.

 

Log In