Paashaas knutselen - Gratis Printable Pasen

Gratis Paashaas Printable

Een Paashaas knutselen, paaseieren zoeken, de paastak versieren en eieren verven. Pasen is een feestje voor kinderen! Met de Paashaas printable van Go-Kids regio Haarlem tover je jezelf (en papa en mama ook!) zo om in een vrolijke Paashaas.

Met deze paashaas printable maak je ook de leukste Paas selfies :) Printen, knippen, plakken en je bent helemaal klaar voor de Paas shoot dit jaar: Vrolijk Pasen!

Download en Print hier de Paashaas!

 


Vlaggetjes – Vrolijk Pasen! Leuk voor kinderen om te maken

Met deze Vrolijk Pasen vlaggenlijn breng je jouw huis in een gezellige paassfeer. Download dit bestand, print ze uit en kleur gezellig in! Rijg ze aan een touwtje en hang ze vrolijk op!

Download en Print hier de vlaggetjes!

 


Eierdopjes knutselen voor Pasen

Pasen komt eraan, tijd om de tafel klaar te maken voor een heerlijke Paasbrunch. Daarbij mogen leuke eierhouders natuurlijk niet ontbreken. Vandaag een stap voor stap handleiding eierdopjes knutselen voor Pasen.

Een gezellig gedekte tafel voor Pasen mag niet ontbreken. Of je nu samen met je gezin, je partner of vrienden wilt genieten, deze eierhouders geven je tafel net dat beetje extra. Je kunt de eierdopjes vooraf maken, al dan niet samen met je kinderen.

Download en Print deze stoere eier-dopje-auto!

Log In