Junior Moord Tocht door Haarlem!

Oh help, er is een moord gepleegd en de politie zit met haar handen in het haar. Ze vragen jullie hulp om de moord op te lossen! Speel dit leuke kinder- of familiefeestje in Haarlem of een andere stad naar keuze. Met behulp van foto’s en een kaart van de stad ga je op zoek naar de fotolocaties om daar een groepsselfie te maken. Elke groepsselfie levert een aanwijzing op. Lukt het jullie om deze moord binnen 3 uur op te lossen?

Boek hier! ►

Hoe werkt de Junior WhatsApp Moordtocht?

Per mail ontvangen jullie van te voren de uitleg samen met een fotolijst en een antwoordformulier. Tevens ontvangen jullie een kaart van de stad waar de moord heeft plaats gevonden. Het centrum is opgedeeld in vakken en in een aantal vakken moeten jullie op zoek naar een locatie waar je een groepsselfie maakt. Via WhatsApp stuur je die naar de instructeur van Stad Unique en krijg je een aanwijzing over de moord. Al speurend langs de leukste plekjes van de stad verzamelen jullie zo steeds meer aanwijzingen over de moord. Lukt het jullie om de moord binnen de tijd op te lossen?

Duur: 3 uur
Pakketprijs: € 50,00 (1 t/m 6 deelnemers) (boek via Go-Kids en ontvang je € 2,50 korting)
Deze prijs is exclusief reserveringskosten en inclusief 21% BTW. De reserveringskosten bedragen bij 1 team € 6,-, bij 2 teams € 12,- en bij 3 teams of meer € 18,-.
Inclusief:
Kaart van de stad of dierentuin
Spelbegeleider op afstand via WhatsApp
Speluitleg
Exclusief:
Consumpties 
Gebruik telefoon

Unieke Kinderfeestjes aanbieding via Go-Kids! 

Bestel dit spel online via Go-Kids en ontvang € 2,50 korting op je boeking (normale prijs is € 52,50), en met je e-ticket ontvangt de jarige ook nog eens een kadootje bij de Mac! 

Door de game via deze link te bestellen, ontvang je een code waarmee je je spel kunt downloaden.

Boek hier! ►

Log In