Corona houdt ons allemaal in de greep. Zeker in de horeca en recreatie branche zal er veel veranderen wanneer de deuren eenmaal weer open gaan. Ondernemers gaan allerlei maatregelen nemen om te voldoen aan de eisen van de 1,5 meter samenleving. Als consument ga je zoek naar informatie hierover. Onder andere op Go-Kids. En ook wij willen daar klaar voor zijn. 

Wij nemen onze rol hierin serieus en hebben het volgende ingericht om ervoor te zorgen dat je op een makkelijke manier jullie belangrijke informatie over corona maatregelen kan vinden: 

Corona Mededelingen

Op de bestemmingspagina's zal in 'Mededelingen'  relevante Corona beleidsmaatregelen staan. Denk hierbij aan:  Aangepaste Openingstijden, Spelregels op locatie, en last but not least, jullie Crowd Control beleid. 

Corona filter tag

Go-Kids gaat op de website een speciale 'Met informatie over Coronabeleid' tag toevoegen waar je op kunt filteren. Wij kunnen ons voorstellen dat je het als bezoeker van onze site prettig vindt om deze informatie bij de hand te hebben als je een uitje zoekt.

Sociaal Media Kanalen en nieuwsbrieven

Verder zullen we je via onze social media kanalen en nieuwsbrieven ook zo veel mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen, en welke mogelijkheden er in jouw regio zijn om er lekker en verantwoord op uit te gaan!

En dat begint natuurlijk bij: Blijf gezond, houd je aan de regels. 

Lieve groet van het gehele Go-Kids team.

 

Log In