Op een vrije woensdagmiddag verzamelden we onze enthousiaste Go-Kids Reporters voor een spannend game-avontuur bij Go!Gaming. Go!Gaming is een gaming center die zich in verschillende Pathé locaties door heel Nederland bevindt. Dit gaming center kun je vinden in Maastricht, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Utrecht en Purmerend. Wij reden met onze Go-Kids Reporters naar Maastricht om op ontdekking uit te gaan. Van pc-gaming tot console gaming  en SIM racing, je vindt het hier allemaal. Lees mee en ontdek waarom Go!Gaming de perfecte bestemming is voor een toffe middag uit!

Go!Gaming   Go!Gaming

Aankomst en Eerste Indruk

We parkeren onze auto bij het Parkeerterrein Sphinx. Een ruime parkeerplek en op maar 2 minuten loopafstand van Go!Gaming Maastricht, ideaal dus! Bij aankomst worden we hartelijk ontvangen door het vriendelijke personeel van Go!Gaming. De kinderen waren meteen onder de indruk van de opstelling van de gaming consoles en pc's. "Wow, dat zijn er echt veel!"

Go!Gaming   Go!gaming

Een Wereld van Games

De kids kunnen niet wachten om aan de slag te gaan. We beginnen natuurlijk eerste even met een rondje door het gaming center, waar we de verschillende secties even bekijken, en dan besluiten de kids om te starten bij de Gaming PC's. Dit zijn pas échte computers volgens de kids, want thuis kennen ze de tablet en de laptop wel, maar zo een toffe Gaming PC staat bij ons thuis niet. De uitgebreide collectie games zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, van actie en avontuur tot strategie. 

Go!Gaming PC gaming   PC Gaming bij Go!Gaming

PC-Gaming: Een Groot Succes

De pc-gaming sectie is een absolute hit. De kinderen nemen plaats achter de krachtige pc's, klaar om hun favoriete games te spelen. Ze hebben hier echt vanalles, van Fortnite en Minecraft tot leuke spellen voor de jongere kids, er is geen gebrek aan keuzemogelijkheden en voor elke leeftijd is er iets geschikts te vinden. Onze Go-Kids Reporters kiezen spellen als Minecraft, Roblox en Among Us, en ook de spellen met dieren, zoals Party Animals en de Bloons vallen in de smaak. 

Console Gaming: Playstation, Nintendo & XBox

Naast de pc-gaming is er ook een ruime selectie aan consoles beschikbaar, waaronder PlayStation, Xbox en Nintendo Switch. Bij ons thuis is de Nintendo Switch grote favoriet, met spellen zoals Mario Party en Mario Kart. De kids willen dan ook maar al te graag enkele andere Mario spellen spelen, die we thuis niet hebben. Super handige tips dus als je wilt weten of een spel in de smaak valt. Want je kunt hier echt van alles uitproberen.

Go!Gaming Sim Racing  Mario Nintendo Switch

Sim Racing: Een realistische race-ervaring

SIM racing bij Go!Gaming biedt een ongeëvenaarde race-ervaring met professionele apparatuur. De geavanceerde racecockpits zijn uitgerust met hoogwaardige stuurwielen, pedalen en ultramoderne schermen die je volledig in de race onderdompelen. En met de gedetailleerde graphics is de race-ervaring natuurlijk compleet, waardoor je echt het gevoel hebt dat je in een raceauto zit. Poeh, dat racen is wel een stuk intensiever dan een spel op de Gaming PC of de Nintendo Switch. Maar wel echt heel gaaf!

Gametime kopen

Bij Go!Gaming Maastricht draait alles om de ultieme game-ervaring. Een van de beste manieren om te genieten van alles wat deze gaming hub te bieden heeft, is door Gametime te kopen. Gametime is het speeltegoed dat je bij Go!Gaming (online) kunt aanschaffen. Hiermee krijg je toegang tot alle gaming opties. Het systeem is eenvoudig: je koopt een bepaald aantal uren Gametime en kunt dit tegoed vervolgens gebruiken om je favoriete games te spelen.

Gamen bij Go!Gaming

Wat vonden onze Go-Kids Reporters van hun bezoek aan Go!Gaming?

Onze Go-Kids Reporters hadden een fantastische middag bij Go!Gaming Maastricht en kunnen niet wachten om terug te komen. Het was een middag vol plezier voor onze gamers. Lynn (9jaar) was helemaal in haar element tijdens het SIM racen. Ze vond het geweldig om achter het stuur te kruipen en zich een echte coureur te voelen. Onze jongste reporter, Roan (bijna 5 jaar), hoewel eigenlijk echt nog te jong voor de activiteiten, vond zijn plek bij de Nintendo Switch. Go!Gaming is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar en de SIM Racing voor kinderen vanaf 8 jaar, onze jongste Reporter ging daarom voor spek en bonen mee en vond het vooral ook heel leuk om bij papa en mama op schoot te zitten tijdens het racen. Jill (8 jaar) genoot volop van het gamen op de pc's. Vooral de spellen die voor haar al bekend waren, vond ze tof om op de PC te spelen in plaats van thuis op de tablet, een hele nieuwe ervaring.

Hebben jullie ook kleine game-liefhebbers thuis zitten? Check dan hier alle info over jouw Go!Gaming vestiging en koop Gametime!

Kidsparty bij Go!Gaming

Wil je echt indruk maken op je vriendjes? Nodig ze dan uit voor een kidsparty bij Go!Gaming Maastricht. Bij Go!Gaming beleven jullie de dag van je leven. Je kunt kiezen uit vijf populaire kidsparties; Fortnite Fiesta, Minecraft Masters, Nintendo Fun, Sim Racing Party of Mix 'n Match. Boek hier je feestje >>

Go-Kids Limburg