Sphinxcour 1, 6211XZ Maastricht

Zin om te gamen met vrienden of familie? Dan ben je bij Go!Gaming op de juiste plek!

Bij Go!Gaming speel je samen met vriendjes of familieleden jullie favoriete games! Zowel op de tofste gaming pc’s als de nieuwste consoles. Ben jij nog niet zo bekend met de gaming wereld maar wil je het gamen wel leren, dan is Go!Gaming de ideale plaats om daarmee kennis te maken.

Go!Gsming_Maastricht

Ruim aanbod

Er is een flink aanbod aan games, waardoor er voor iedereen wel iets leuks tussen zit. En je mag hier alles uitproberen! Bij Go!Gaming kun je alleen of met je vriendjes Minecraft spelen op de beste PC's, Formule 1 racen op de PlaySeat racer en als afsluiter Rocket league spelen op de playstation 5 of Mario Karten op de Nintendo Switch. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar voor je, om je te ontvangen.

Koop hier je Game Time!Go!Gaming_Maastricht

PC Gaming

Bij Go!Gaming kan je gamen op de beste en snelste PC’s. Van rustige games zoals Among Us en Minecraft tot aan supersnelle shooters zoals Call of Duty Vanguard en Valorant.

Meer over PC Gaming

Consoles

Neem plaats op de bank of bioscoopstoel en speel je favoriete games op de Playstation 5, Nintendo Switch of Xbox Series X!

Meer over Console Gaming

Sim Racing

Bij Go!Gaming kan je racen in professionele Playseat® Racing stoelen. Leer de wereld van sim-racing kennen in bekende racing games zoals Forza Horizon 5 of Gran Turismo 7. 

Meer over Sim Racing

kinderfeestje bij Go!Gaming Maastricht

Vier je kinderfeestje bij Go!Gaming Maastricht

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor