De leukste kinderboerderijen in Friesland

Kinderboerderij De Naturij in Drachten

Dagje vrij? Naturij! Kinderboerderij De Naturij is het grootste speel- en dierenpark van Friesland! Bezoek de kinderboerderij, leef je uit in de grote speeltuin of struin door het Speelbos. En wat dacht je van een bezoekje aan het Reptielenhuis! Of lekker klimmen en klauteren in de indoor Speelhal?! Race voordat je naar huis gaat ook nog even rond in de Verkeerstuin!

Ga op Sanjes Safari in de Fryske Wâlden

Is het een dierentuin of een kinderenboerderij?! Vogels, paarden, stokstaartjes, geitjes, neusberen... In het dierenpark is het zeker een beestenboel! En in het outdoor speelpark en indoor speelparadijs kun je je ook niet vervelen!

Sanjes Safari | Het leukste familiepark van Noord Nederland

Kinderboerderij Anna Zijlstra Hoeve in Dokkum

Dieren kijken, bloemen plukken en lekker spelen kan heel goed bij deze kinderboerderij in Dokkum! Naast de pluktuin waar je je eigen bosje bloemen plukken, als er bloemen in bloei staan (tegen betaling),  is er ook een moestuin waar je, in het seizoen, onbespoten groente en fruit voor een klein prijsje kunt kopen. Vergeet ook zeker niet een bezoekje te brengen aan de vlindertuin! 

Kinderboerderij Doniastate in Stiens

Leer de boerderijdieren en andere bijzondere dieren kennen. Leuk en leerzaam gaan goed samen hier! Na het aaien en knuffelen van de dieren, kun je lekker spelen hebben een speeltuin met leuke trapautobaan. En duik ook nog even de speurtuin en het kabouterbos in!

Kinderboerderij Leeuwarden

Dieren aaien, spelen in de speeltuin en een speurtocht over het kabouterpad het kan bij Kinderboerderij Leeuwarden! En kinderboerderij Leeuwarden ligt op loopafstand van het centrum dus combineer je dagje winkelen makkelijk met een bezoekje aan de kinderboerderij, iedereen blij!

Kinderboerderij Ten Woude in Heerenveen

Spelen en dieren spotten in hartje Heerenveen, middenin in de stad vind je park Ten Woude, het terrein is tijdens openingstijden vrij toegankelijk (gratis) voor bezoekers; via de houten klapdeuren kun je bij de dieren (hertjes, eenden, geiten, ezels, alpaca's en kippen) komen.

Kinderboerderij It Buthus in Sneek

Natuurlijk zijn er hier heel veel dieren maar er is ook een grote speeltuin én een waterspeeltuin! En er is ook nog een waterplas waar je kunt waterfietsen en vlotvaren!

Kinderboerderij Sneek Go-Kids Friesland

Boer Barts’ Speelboerderij in Rotstergaast

is een heerlijke plek waar je écht kunt buiten spelen met zand, water en gras. Of op de trampolines en traptrekkers! Ga je ook mee naar de 'kipcaravan', om eieren te halen en helpen de kalfjes te voeren?

Boer Barts’ Speelboerderij in Rotstergaast kinderboerderijen Go-Kids Friesland

Log In