De Sânjes 4, 9269 HA Feanwâlden

Ga op Sanjes Safari!

Eerst naar de dierentuin, dan klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs met een goudmijn... En buiten nog even verder springen, glijden én racen in het speelpark!!! Er is hier zoveel te zien en te doen, in 2020 werd het park nog verder uitgebreid! 

Beleef de dierentuin

Wát een beestenboel in de dierentuin! Vogels, paarden, stokstaartjes, geitjes, neusberen… ze zijn overal om je heen. Zie je hoe het stokstaartje een kuil graaft? En hoor je hoe de papegaaien druk met elkaar aan het praten zijn? De kameel loopt rustig nog een rondje, die trekt zich niets aan van al dat kabaal. Als je wilt mag je hem aaien, dat vindt hij hartstikke fijn. Kom het beest uithangen en beleef het zelf! In Sanjes Safari hebben ze ook een heus caviadorp. Daar leven de cavia’s samen in echte huizen. De schapen hebben het al net zo naar hun zin net als het konijn. De Oehoe knapt even een uiltje: zo is hij straks wakker voor jouw bezoek.

Dierenweetjes

Door het park heen zijn informatieborden en dierenweetjes verspreid. Volg de voetstappen van Pier het Rendier door het park en kom zo langs alle dieren. Je ziet bijvoorbeeld het kleinste schaap ter wereld, en ontdekt hoe klein je zelf bent door naast een kameel te staan. Misschien kun je wel net zo ver springen als de Wallaby! Een bezoek aan het dierenpark is dus behalve leuk, ook nog eens leerzaam.

Meer info dierentuin

Lekker buitenspelen in het outdoor speelpark

Van boten, tot auto’s en een trein: het speelpark van Sanjes Safari heeft het allemaal! Een buitenspeelpark speciaal voor zowel ouders als kinderen! Of je nu het liefst alles vanuit de lucht of vanaf de grond bekijkt: de keuze is aan jou. Misschien klauter je naar het hoogste punt van de klimtoren en waan je je een Middeleeuwse ridder of prinses. Of je fietst naar de wolken in de (trap)helikopters en bouwt een zandkasteel zo groot dat je er bijna in kunt wonen. Kan jij de hele provincie Friesland zien? Voel de wind door je haren als je over onze 25 meter lange tokkelbaan roetsjt of rijdt met de trein een rondje over het park. 

Van klimmen en klauteren tot springen en glijden: ontdek en beleef alle attracties in het outdoor speelpark en je verveelt je geen seconde. Vergeet niet om ook een rondje door het verkeerspark te crossen. Zwaai vanaf het water of vanuit de lucht naar je (groot)ouders of rijd mét toestemming in de brandweerauto door het rode licht. Sanjesfertier is niet voor niets het leukste dagje uit voor jong en oud!

Meer info outdoor speelpark

Het indoor speelparadijs is de grootste apenkooi van Friesland!

Het indoor speelparadijs is een overdekte speeltuin. Zo kan je zelfs spelen wanneer het sneeuwt, stormt of regent. De grootste apenkooi van Friesland vind je hier. Met drie verdiepingen aan klim- en klauterplezier kun jij je hier urenlang vermaken. Spelen, springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden: leef je uit! Binnen is het pikkedonker, compleet met vreemde geluiden en bijzondere lichteffecten. Heb je de vleermuizen al aan het plafond zien hangen? Maak ze maar niet wakker!

Kom griezelen in de griezel-apenkooi als je durft, of ga aan boord van het Piratenschip en blaas grote wolken met ballen over het dek. Een reisje naar de ruimte maken? Klim en klauter dan in de raket, en tel gespannen af tot het moment van lancering: 10, 9, 8…. Maar dat is nog niet alles. Spring zo hoog als je kunt op het springkussen, draai rondjes in de draaimolen tot je duizelig bent of bouw op de bouwplaats je eigen kasteel.

Goudmijn

Ga terug in de tijd… naar de tijd van de goudzoekers. De tijd van speuren en ontdekken: de Yukon Valley apenkooi. Een super spannende, thema apenkooi vol verrassingen, die je kent uit westernfilms! Kom langs en ga opzoek naar de geheimen van deze nieuwe apenkooi!

Een speelparadijs, ook voor de kleintjes

Het indoor speelparadijs van Sanjes Safari is een echte beleving voor kinderen van alle leeftijden. Ook aan de kleintjes is gedacht. Kinderen tot en met 4 jaar hebben hun eigen speelwereld met een ballenbak, zitzakjes en loopfietsen. Of ze kunnen heerlijk met de zachte blokken spelen in de softplayhoek. Voor papa en mama zijn er ook fijne plekjes. Zij kunnen een oogje in het zeil houden, terwijl jij op avontuur bent!

Natuurmuseum

In het dierenpark is het een beestenboel, maar bij jou in de achtertuin ook! Weet jij welke dieren daar allemaal leven? Neem een kijkje in het natuurmuseum, dat zich op de eerste verdieping van het dierenpark bevindt, ontdek je het. 

Bekijk alvast de plattegrond

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor