Boer Barts’ Speelboerderij

Schoterweg 26, 8462TD Rotstergaast

De kinderen leren spelend waar het eten op ons bord vandaan komt, terwijl jij kunt relaxen!

Hoe fantastisch zou het zijn een plek te hebben waar kinderen even helemaal kind kunnen zijn, terwijl de ouders even helemaal vrij kunnen ontspannen.

Bartele en Rianne, beter bekend onder de naam Boer Bart, heit en mem van 3 jongens weten net als alle ouders dat kinderen hectische dagen met zich mee brengen en dat bracht hen op het idee voor een speelboerderij:
“Een plek waar jij even tot rust komt terwijl je kinderen veilig spelen in hun eigen belevingswereld.“

Doe mee met de kinderexcursies!

Op vrijdag (om 11:00 uur) kun je mee naar de 'kipcaravan', om eieren te halen! 
Op zaterdag (om 11:00 uur) mag je helpen de kalfjes te voeren en nieuw gras te geven!

Genieten van een heerlijk dagje weg voor familie en gezin

Een boerderij moet je voelen, zien en ervaren. Zowel binnen als buiten is veel ruimte voor kinderen om te spelen en is alles veilig omheind. Er is speelgoed voor alle leeftijden. Er kan veel energie gebruikt worden op de trampolines en traptrekkers. Er kan worden gespeeld met de basiselementen van de natuur zoals zand, water en gras. Gewoon écht buiten spelen! 

Er wordt van alles georganiseerd, kinderen mogen boter maken tijdens een korte workshop en ze mogen ook mee op excursie om eieren te rapen. Op deze manier maken ze op een ongedwongen manier kennis met de boerderij. Buiten spelen en tegelijkertijd leren over het boerenleven voor jong en oud. 

Ondertussen zijn de ouders even helemaal vrij en kunnen ontspannen. In die oase vind je even tijd voor elkaar terwijl je toch samen bent als gezin. Het gevoel van harmonie en balans en tot rust komen. Voor de koffie en thee wordt gezorgd, de slagroom geklopt en de taart gebakken! In het restaurant zijn veel gezonde opties, met eigen producten zoals yoghurt, vlees en eieren. En er is rekening gehouden met iedere leeftijd, zo is er ook gepureerde appel en banaan te krijgen (ook is er zeer goed nagedacht over de extra ruime toiletten en luxe verschoonruimte, met kraantje!) In het weekend kun je zelfs mee eten met het avondeten en zijn er rondleidingen over de boerderij!